Tafelzagen | Zaagtafels

Tafelzaag, Tafelzaag kopen, Tafelzaag online kopen

Zaagtafels. De makkelijke manier van klussen

Voor het behandelen van materialen zoals hout of kunststof is het aan te raden om goed gereedschap te gebruiken. Dit wil zeggen niet enkel de boren of zagen die je zult gaan gebruiken goed uit te kiezen en te onderhouden maar ook de werkbank zoals een zaagtafel is erg belangrijk voor hoe jouw werk eruit gaat komen te zien. In dit artikel lees je over verschillende zaagtafels en welke tafel nu het beste geschikt is voor jouw klus.

Wat is het voordeel aan een zaagtafel

Je kunt natuurlijk zaagwerk ook op een normale tafel of werkbank uitvoeren. Toch is het vaak voor specifieke klussen handig om een zaagtafel te hebben. Een zaagtafel hoeft niet enkel een werkbank te betekenen, het kan in veel gevallen ook zo zijn dat de zaag aan de tafel/werkbank gemonteerd zit en je dus erg simpel en soepel jouw werk gaan doen. 

Welke tafel voor mijn klus

In de wereld van gereedschap zijn er voor elke klus eerdere opties wat betreft het te gebruiken gereedschap. Allereerst is er de flip-over zaagtafel. De naam spreekt voor zich, de tafel heeft een 2-in-2 functie. Deze tafel bevat een afkortzaag en is ook nog eens te gebruiken als losse zaagtafel zelf. 

Een afkortzaag kun je goed gebruiken voor het bewerken van staafvormige voorwerpen. Denk hierbij aan het zagen van tafelpoten of stalen buizen. Deze soort zaag is vaak erg handig als je van meubels maken houd. 


De naam combi zaagtafel zegt ook al veel over waar je deze tafel voor kunt gebruiken.

Deze tafel functioneert als afkortzaag, verstekzaag en zaagtafel. De afkortzaag is dus voor de poot-achtige stukken. Een verstekzaag is een zaag waarmee je stukken in bepaalde hoeken kunt zagen om ook weer constructies mee te maken. Hierbij leg je het stuk in de verstekbak en zaag je in een bepaalde hoek, vaak 90 graden of 45 graden.


Zaagtafels en zagen onderhouden

Voor het onderhoud van een zaagmachine en de zaagtafel is vaak een stoffer en blik al het begin. Zorg dat de zaagresten niet in de zaag blijven zitten en stof de tafel af zodat bij een volgende keer je weer de tafel gemakkelijk kunt gebruiken.


Voor een grotere onderhoudsbeurt kun je ook denken aan een hoge druk reiniger. Bekijk op voorhand wel hoe sterk de druk is voordat je iets ermee gaat afspuiten. Een hogedrukreiniger is goed voor veel verschillende dingen. Vaak wordt hij gebruikt in de tuin voor het schoonmaken van de tegels en deze vrij te maken van aanslag. Maar ook tuinmeubelen kunnen vaak makkelijk en snel worden afgespoeld met de hogedrukreiniger. In veel hogedrukreinigers kun je ook kiezen om een beetje zeep of ander schoonmaakmiddel toe te voegen om eerst een laagje zeep over het meubel te spuiten en deze daarna af te spoelen. 


Ook het wassen van jouw auto, fiets, brommer, mountainbike et cetera gaat erg snel met een hogedrukreiniger. Hiervoor zal je ook verschillende accessoires kunnen kopen zoals verschillende opzetstukken voor de spuit of verschillende schoonmaakmiddelen. Let bij het aanschaffen van de reiniger op wat je wilt schoonmaken en hoeveel druk je hiervoor nodig hebt. 


Tafelzagen van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie tafelzagen zijn: 


Vergelijken (0)

Einhell RT-TS 920 zaagtafel

Productomschrijving Einhell RT-TS 920 zaagtafelWil je zo af en toe kleine of middelgrote zaagkl..

€134,31 Excl. BTW: €111,00

Einhell Tafelcirkelzaag 2000 watt TC-TS 2025/2 U

Productomschrijving Einhell Tafelcirkelzaag 2000 watt TC-TS 2025/2 UDe Einhell bankci..

€244,42 Excl. BTW: €202,00

Einhell Tafelzaag TC-TS 210

Productbeschrijving Einhell Tafelzaag TC-TS 210De Einhell TC-TS 210 tafelcirkelzaag b..

€122,21 Excl. BTW: €101,00

Einhell TH-TS 1525 U Tafelcirkelzaag

Productbeschrijving Einhell TH-TS 1525 U TafelcirkelzaagDe Einhell TH-TS 1525 U tafelcirkelzaag..

€170,61 Excl. BTW: €141,00

Einhell TH-TS 820 tafelcirkelzaag

Productbeschrijving Einhell TH-TS 820 tafelcirkelzaagDoor de afmeting en het gewicht is de zaagtafel..

€110,11 Excl. BTW: €91,00

Einhell zaagtafel TC-TS 2031 U 2000 watt

Productbeschrijving Einhell zaagtafel TC-TS 2031 2000 wattDe 2000 Watt zware zaagtafel van Einh..

€341,22 Excl. BTW: €282,00

Hecht 8052 elektrische zaagtafel 1600 watt

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 8052 TAFELZAAG" De comfortabele tafelcirkelzaag van Hec..

€166,98 Excl. BTW: €138,00

Hecht 8210 Tafelcirkelzaag

Productbeschrijving Hecht 8210 TafelcirkelzaagDeze compacte 8210 zaagtafel van Hecht is ideaal ..

€156,09 Excl. BTW: €129,00
1 - 8 van 8 (1 pagina's)

Extra informatie

Tafelzaag online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een tafelzaag online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw tafelzaag bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze tafelzagen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Zaagtafels kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Zaagtafels. Heb je een zaagtafel bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw tafelzaag en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

De juiste tafelzaag voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze tafelzagen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
  • Ga je de machine vaak gebruiken?
  • Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken?
  • Is deze machine krachtig genoeg?
  • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
  • Neem ik beter een set?

Tafelzaag kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Tips voor de aankoop van een tafelzaagmachine | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de tafelzaag gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je toch beter meteen een set aan?

Goedkope tafelzagen kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een tafelzaag, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze tafelzagen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een zaagtafel komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.