Invalcircelzagen

Invalcirkelzaag, Invalcirkelzaag kopen, Invalcirkelzaag online kopen

Invalcirkelzaag online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een invalcirkelzaag online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw invalcirkelzaag bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze invalcirkelzagen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een invalcirkelzaagmachine | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de invalcirkelzaag gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig bij jouw invalcirkelzaagmachine? Of koop je meteen een set aan?

Invalcircelzagen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Invalcircelzagen. Heb je een invalcirkelzaag bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw invalcirkelzaag en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Vergelijken (0)

110 mm compacte vrije inval cirkelzaag en rails set

Modelnummer: GTS1500 Vermogen: 1050 W  Onbelaste snelheid: 12.000 min-1 Blad formaat: Ø110 m..

€119,69 Excl. BTW: €98,92
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie


Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw invalcirkelzaag?

Wanneer je een invalcirkelzaag koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw invalcirkelzaag.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell invalcirkelzagen en Hecht invalcirkelzagen.
 • Een divers aanbod aan zaagmachines zoals ons gamma invcalcirkelzagen.
 • Een invalcirkelzaag kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond onze invalcirkelzaagmachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw invalcirkelzaag is ook mogelijk bij ons!

De juiste invalcirkelzaag voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze invalcirkelzagen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de invalcirkelzaagmachine vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze invalcirkelzaagmachine gebruiken?
 • Is deze invalcirkelzaag krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik beter een invalcirkelzaagmachine set?


Invalcirkelzaagmachine kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope invalcirkelzagen kopen

Einhell en voor Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse om een invalcirkelzaag te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een invalcirkelzaag, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor invalcirkelzaagmachines. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze invalcirkelzagen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een invalcirkelzaag komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.