Warmtekanonnen

warmeluchtkanon, warmeluchtkanon kopen, warmtekanon, warmtekanon kopen, gaskanon, gaskanon kopen, heteluchtkanon, heteluchtkanon kopen

Wanneer je een grote ruimte snel wil verwarmen, dan bestaat er geen betere keuze dan een gaskanon of heteluchtkanon. Deze machines zijn binnen enkele seconden warm, blazen erg veel warme lucht een ruimte in en kun je bovendien ook snel regelen door de gastoevoer open of dicht te draaien. Er zijn ook gaskanonnen die op petroleum werken. Heteluchtkanonnen kennen een lange levensduur en zijn zeer solide. 

Warmeluchtkanon online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een warmtekanon online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw warmtekanon bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze warmtekanonnen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact me ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Warmtekanonnen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie warmtekanonnen. Heb je een warmtekanon bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw warmtekanon als ook veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma aan warmeluchtkanonnen.

Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Het juiste warmtekanon voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze polijstmachines. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je het warmtekanon vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit warmtekanon gebruiken?
 • Is dit warmtekanon wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen bij mijn warmtekanon?
 • Neem ik toch niet beter een warmtekanon set?

Warmtekanon kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines me de beste kwaliteit.

Vergelijken (0)

Hecht 003101R - gasregelaar

Gasdrukregelaar met slang . Slanglengte 80 cm.  Regelaar 30 mbar. De controller is o..

€21,78 Excl. BTW: €18,00

Hecht 3021 heteluchtkanon op diesel 20 KW

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3021 DIESEL heteluchtkanon" De Hecht 3021 diesel warmtekanon heef..

€335,17 Excl. BTW: €277,00
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie


Warmtekanon kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een warmtekanon koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw warmtekanon.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell warmtekanonnen en Hecht warmtekanonnen.
 • Een divers aanbod aan warmtekanonnen.
 • Een warmtekanon kopen me garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond een warmtekanon.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw warmtekanon is ook mogelijk bij ons!

Goedkoop warmtekanon kopen

Einhell en voor Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse in een warmeluchtkanon: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een warmtekanon, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze warmtekanonnen. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband me onze producten zoals onze warmtekanonnen?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een warmtekanon komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.