Benzine verticuteermachines

Verticuteerder, Verticuteerder kopen, Verticuteerder online kopen, Verticuteermachine, Verticuteermachine kopen, Verticuteermachine online kopen, benzine verticuteermachine, benzine verticuteermachine kopen, benzine verticuteerder, benzine verticuteerder

Met een verticuteerder of ook wel verticuteermachine verwijder je bijvoorbeeld zaken als mos, onkruid en vorming van vilt in het gazon. Je maakt ook de bodem vrij om licht en lucht door te laten. Let bij het kiezen van een verticuteerder vooral op de aandrijving. Benzine verticuteermachines zijn geschikt voor zowel middelgrote als grote gazons. Het kleine gazon kan je ook bewerken met handmodellen, houd er wel rekening mee dat je dan zelf ook wat kracht zal moeten gebruiken. 

Verticuteerders van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie benzine verticuteerders zijn: 

Einhell verticuteerder 

Verticuteerder online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een benzine verticuteerder online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw verticuteerder bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze gazonbeluchters? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Tips voor de aankoop van een verticuteermachine | waar op letten?

-Wil je een benzine verticuteermachineaccu verticuteermachine of een elektrische verticuteermachine kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de gazonbeluchters verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de verticuteermachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de benzine verticuteerder die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de verticuteermachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor mijn verticuteermachine? Of koop je meteen een set aan?

Benzine verticuteerders kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie gazonbeluchters. Heb je een verticuteerder bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 30 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw verticuteerder en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder alvast ook eens ons volledige gamma aan gazonbeluchters.

Wilt u persoonlijk advies op maat om een verticuteermachine te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Vergelijken (0)

Einhell GC-SC 4240 P thermische verticuteerder - 4,2 kW - 212 cc

Productbeschrijving Einhell GC-SC 4240 P thermische verticuteerder - 4,2 kW - 212 cc De benzine..

€484,00 Excl. BTW: €400,00

Hecht 5641 benzine verticuteerder

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5641 BENZINE VERTICUTEERMACHINE" De hoogwaardige, robuuste benzin..

€465,85 Excl. BTW: €385,00

Hecht 5644 benzine verticuteerder

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5644 2-IN-1 BENZINE VERTICUTEERMACHINE" Deze ..

€423,50 Excl. BTW: €350,00

Hecht 5654 benzine verticuteerder

TECHNISCHE GEGEVENS HECHT 5654 verticuteerderMaximaal motorvermogen:1,8 kW / 2,45 pkBeoordeelde capa..

€376,31 Excl. BTW: €311,00

Hecht 5677 benzine verticuteermachine

TECHNISCHE GEGEVENS "HECHT 5677 verticuteermachine"Beoordeelde capaciteit:4,2 kW / 5,7 pk Standaard ..

€556,60 Excl. BTW: €460,00
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Extra informatie


De juiste verticuteerder kopen voor de klus

Kijk bij onze gazonbeluchter altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze gazonbeluchters. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk zeker ook na over het volgende:
 • Ga je de benzine verticuteerder vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze benzine verticuteerder gebruiken?
 • Is deze verticuteermachine wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij mijn verticuteermachine te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een set voor mijn verticuteermachine?

Verticuteerder kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope verticuteermachine kopen

Einhell en voor Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt niet alleen een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Goedkope verticuteerders op benzine kopen

Einhell en vooral Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwalitatieve verticuteermachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een gazonbeluchter koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw gazonbeluchter.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell benzine verticuteermachines en Hecht benzine verticuteermachines.
 • Een divers aanbod aan benzine verticuteerders.
 • Een benzine verticuteermachine met garantie kopen.
 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond onze verticuteerders.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw benzine verticuteermachine is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse in een verticuteerder: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een benzine verticuteerder, wisselstuk of een accessoire nodig?
Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze benzine verticuteermachines. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze verticuteermachines ? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een gazonbeluchter komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.