Motorpompen

Motorpomp, Motorpomp kopen, Motorpomp online kopen

Motorpompen van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie motorpompen zijn: 

Motorpomp online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een motorpomp online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw motorpomp bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze motorpompen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Tips voor de aankoop van een motorpomp| waar op letten?

-Wil je een benzine motorpomp kopen, accu motorpomp kopen of een elektrische motorpomp kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar !

-hoe vaak zal u de motorpomp gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Einhell GC-PW 16 Benzine motorpomp

Productomschrijving Einhell GC-PW 16 benzine motoromp Met de Einhell GC-PW 16 Benzine waterpo..

€284,35 Excl. BTW: €235,00

Einhell GE-PW 46 Benzine motorpomp

Productbeschrijving Einhell GE-PW 46 Benzine motorpompEinhell GE-PW 46 Benzine motorpomp i..

€353,32 Excl. BTW: €292,00

Hecht 343 - benzine motorpomp tuinpomp

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 343 BENZINE motorpomp" De Hecht ® benzine motorpomp 343..

€139,15 Excl. BTW: €115,00

Hecht 3635 Motorpomp vuilwaterpomp 6.5 PK /30m³ per uur

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3635 BENZINE VUILWATERPOMP" De Hecht 3635 waterpomp is een professione..

€211,75 Excl. BTW: €175,00

Hecht 3680 Benzine motorpomp 45000 l/uur

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3680 BENZINE VUILWATERPOMP" De Hecht 3680 benzine waterpomp is een pro..

€405,35 Excl. BTW: €335,00
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Extra informatie

Motorpompen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Motorpompen. Heb je een motorpomp bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw motorpomp en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 


De juiste motorpomp kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze motorpompen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de motorpomp vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze motorpomp gaan gebruiken?
 • Is de motorpomp die je wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een motorpomp set?

Motorpomp kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope motorpompen kopen

Einhell en vooral Hecht zijn tevens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Motorpomp kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een tuinpomp koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw motorpomp.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell motorpompen en Hecht motorpompen.
 • Een divers aanbod aan motorpompen.
 • Een motorpomp kopen met garantie.
 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond motorpompen.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw motorpomp is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een motorpomp, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze motorpompen. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze motorpompen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een motorpomp komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.