Vlakschuurmachines

Vlakschuurmachines

Vlakschuurmachines zijn het meest geschikt voor het schuren van grote oppervlakken, zoals deuren of kasten. Vlakschuurmachines zijn meestal te herkennen aan hun rechthoekige schuurpads. Vlakschuurmachines zijn niet of in ieder geval minder geschikt voor hoeken en randen. Hiervoor kunt u het beste een multi-schuurmachine of een driehoekschuurmachine gaan gebruiken. 

Vlakschuurmachines van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie vlakschuurmachines zijn: 

Vlakschuurmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een vlakschuurmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw vlakschuurmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze vlakschuurmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Vlakschuurmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Vlakschuurmachines. Heb je een vlakschuurmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw vlakschuurmachine en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een vlakschuurmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen en beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze vlakschuurmachines? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een vlakschuurmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Vergelijken (0)

Hecht 1762 vlakschuurmachine

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1762 VLAKSCHUURMACHINE"De vlakschuurmachine Hecht 1762 is gebruik..

€29,95 Excl. BTW:€24,75

Vlakschuurmachine 250 Watt Einhell

Deze Einhell TE-OS 2520 E vlakschuurmachine heeft een krachtige 250W motor, grote schuurbeweging en ..

€69,95 Excl. BTW:€57,81

Vlakschuurmachine TH-OS 1520

.150W •Onbelast toerental 11500 t/min. •Oscillaties 23000 p/min •Schuuroppervlakte 187 x 90mm •Afmet..

€24,95 Excl. BTW:€20,62
1 - 3 van 3 (1 pagina's)