Vlakschuurmachines

vlakschuurmachine, vlakschuurmachine kopen, vlakschuurmachine online kopen

Vlakschuurmachines zijn het meest geschikt voor het schuren van grote oppervlakken, zoals deuren of kasten. Vlakschuurmachines zijn meestal te herkennen aan hun rechthoekige schuurpads. Vlakschuurmachines zijn niet of in ieder geval minder geschikt voor hoeken en randen. Hiervoor kunt u het beste een multischuurmachine of een driehoekschuurmachine gaan gebruiken.

Een vlakschuurmachine in het kort

Een vlakschuurmachine is ideaal om vlakke onderdelen te schuren. Denk bijvoorbeeld aan tafels en kasten. De zool zelf is vlak en rechthoekig, wat overigens bij andere schuurmachines niet altijd het geval is. Vaak zal je bij projecten waar schuren nodig is, goed gebruik kunnen maken van de vlakschuurmachine. 

Je hebt de keuze uit de volgende soorten vlakschuurmachines

Voor projecten waar je veel dient te schuren, is het verstandig om voor een hoger wattage te gaan. Het schuren zal dan een stuk sneller en effectiever gaan. Daarnaast is het ook een optie om een vlakschuurmachine te kiezen met een laag vibratieniveau. Je hebt dan minder last van de trillingen en het klussen zal een stuk aangenamer zijn. Hecht en Einhell zijn op dit moment het meest populair. 

Vlakschuurmachines van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie vlakschuurmachines zijn: 

Vlakschuurmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een vlakschuurmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw vlakschuurmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze vlakschuurmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een vlakschuurmachine | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrische vlakschuurmachine kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de vlakschuurmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig voor jouw vlakschuurmachine? Of koop je meteen een set aan?

De pluspunten van een vlakschuurmachine

·        Een vlakschuurder kun je goed gebruiken om vlakke oppervlakken te schuren

·        Ook voor amateur klussers is dit apparaat goed te besturen

·        Het verwisselen van de schuurvellen gaat vliegensvlug

Vergelijken (0)

Hecht 1762 vlakschuurmachine

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1762 VLAKSCHUURMACHINE"De vlakschuurmachine Hecht 1762 is gebruik..

€33,88 Excl. BTW: €28,00

Vlakschuurmachine 250 Watt Einhell

Deze Einhell TE-OS 2520 E vlakschuurmachine heeft een krachtige 250W motor, grote schuurbeweging en ..

€85,91 Excl. BTW: €71,00

Vlakschuurmachine TH-OS 1520

.150W •Onbelast toerental 11500 t/min. •Oscillaties 23000 p/min •Schuuroppervlakte 187 x 90mm •Afmet..

€30,25 Excl. BTW: €25,00
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Extra informatie

Vlakschuurmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Vlakschuurmachines. Heb je een vlakschuurmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw vlakschuurmachine en veel kennis ter zake.

Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

De juiste vlakschuurmachine kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze vlakschuurmachines. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de vlakschuurmachine vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze vlakschuurmachine gebruiken?
 • Is de vlakschuurmachine die je wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een vlakschuurmachine set?

Vlakschuurmachine kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope vlakschuurmachines kopen

Einhell en vooral Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Vlakschuurder kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een tafelschuurmachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw vlakschuurder
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell vlakschuurmachines en Hecht vlakschuurmachines.
 • Een divers aanbod aan vlakschuurders.
 • Een vlakschuurder kopen met garantie.
 • We helpen je ook graag verder bij technische vragen rond onze vlakschuurmachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw vlakschuurder is ook mogelijk bij ons!


Ik heb interesse om een vlakschuurder te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een vlakschuurmachine, vlakschuurder, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze vlakschuurmachines. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze vlakschuurders? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een vlakschuurmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.