Driehoekschuurders

driehoekschuurder, driehoekschuurder kopen, driehoekschuurder online kopen


Een driehoekige schuurmachine of ook wel driehoekschuurmachine is een soort schuurmachine die, zoals de naam het al laat vermoeden, gebruik maakt van driehoekige schuurpads. Dit type schuurmachines omvat voornamelijk driehoekschuurmachines en multi-schuurmachines. Door zijn vorm is de driehoekschuurmachine zeer handig voor het schuren van hoeken en plaatsen die moeilijker bereikbaar zijn. Dit maakt de driehoekschuurmachine zeer geschikt voor zeer nauwkeurig te schuren. 

Driehoekschuurder online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een driehoekschuur online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw driehoekschuurder bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze driehoekschuurders? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Vergelijken (0)

Deltaschuurmachine Einhell TC-DS 19

Productbeschrijving deltaschuurmachine Einhell TC-DS 19De Einhell TC-DS 19 driehoekschuurder is een ..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Einhell RT-XS 28 Multischuurmachine

Productbeschrijving Einhell RT-XS 28 multischuurmachineDeze allrounder combineert drie ver..

€130,68 Excl. BTW: €108,00

Gmc schuurder 3 in 1 260 watt

 combineert drie verschillende soorten van schuren in een handig apparaat: een vlakschuurmachin..

€95,20 Excl. BTW: €78,68

Multischuurmachine TE-OS 1320

De Einhell TE-OS 1320 Elektrische Multischuurmachine is een krachtige, praktische machine voor uitee..

€42,35 Excl. BTW: €35,00

Schuurmachine Hecht 1760

Handpalmschuurmachine met delta/strijkbout schuur- zool met klittenbandsluiting. Vermogen 220 Watt. ..

€38,72 Excl. BTW: €32,00
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Extra informatie

Tips voor de aankoop van een driehoekschuurmachine | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de driehoekschuurmachine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Driehoekschuurders kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Driehoekschuurders. Heb je een driehoekschuurder bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw driehoekschuurder en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma.

Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw driehoekschuurder?

Wanneer je een driehoekschuurder koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs voor jouw driehoekschuurder
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
  • Een divers aanbod aan driehoekschuurders
  • Een driehoekschuurder kopen met garantie
  • We helpen je bij technische vragen rond onze driehoekschuurders.
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw driehoekschuurder is ook mogelijk bij ons!

Goedkope driehoekschuurders kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een driehoekschuurder, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze driehoekschuurders? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een driehoekschuurder komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.