Bandschuurmachines

Bandschuurmachines

Bandschuurmachines, ook wel tafelschuurmachines, zijn zeer geschikt voor het intensief schuren en grotere plaatsen. U kunt bijvoorbeeld deuren en meubels polijsten, maar ook houtranden afschuinen en meer. Het verschil tussen deze schuurmachine en andere schuurmachines is dat deze bandschuurmachine gebruik maakt van schuurbanden. Het grootste verschil tussen een bandschuurmachine en vlakschuurmachine is dat je er dieper en ook veel harder mee kunt gaan slijpen of schaven. 

Een bandschuurmachine is geschikt voor het afnemen van grote hoeveelheden materiaal op grote oppervlakten. Bij een bandschuurmachine zit een schuurband om twee rollen heen. Deze schuurband beweegt als een rupsband wanneer de machine aan wordt gezet. De schuurband dient bij het schuren in de nerfrichting gebruikt te worden. Doordat bandschuurmachines relatief zware schuurmachines zijn, zijn ze vooral geschikt voor oppervlaktes waarop je de machine kan laten rusten. 

Bandschuurmachines van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie bandschuurmachines zijn: 

Bandschuurmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een bandschuurmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw bandschuurmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze bandschuurmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Bandschuurmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Bandschuurmachines. Heb je een bandschuurmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw bandschuurmachine en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een bandschuurmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen en beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze bandschuurmachines? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een bandschuurmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Vergelijken (0)

Bandschuurmachine voor buisbewerking

Bandschuurmachine speciaal voor buisbewerking voor het schuren en polijsten van stalen buizen e..

€269,95 Excl. BTW:€223,10

Einhell bandschuurmachine TE-BS 8540 E

Productbeschrijving Einhell bandschuurmachine TE-BS 8540 EOnze hoge kwaliteits, krachtige TE-BS..

€84,95 Excl. BTW:€70,21

Einhell RT-BS 75 bandschuurmachine

Productbeschrijving Einhell RT-BS 75 bandschuurmachineDe Einhell Bandschuurmachine RT-BS 75 is ..

€99,95 Excl. BTW:€82,60

Einhell TC-BS 8038 bandschuurmachine

Productomschrijving Einhell TC-BS 8038 bandschuurmachine De Einhell bandschuurmachine TC-B..

€55,95 Excl. BTW:€46,24

Hecht 1781 Elektrische bandschuurmachine 810 Watt

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1781 BANDSCHUURMACHINE" Krachtige bandschuurmachine met trap..

€69,95 Excl. BTW:€57,81

Triton bandschuurmachine 76 mm

Krachtige 1200 W/10 A motor voor een snelle materiaalverwijdering met variabele snelheid. Kleine voo..

€228,69 Excl. BTW:€189,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)