Accu schuurmachines

Accu schuurmachine, Accu schuurmachine kopen, Accu schuurmachine online kopen

Als je niet afhankelijk wilt zijn van een kabel, is een accuschuurmachine een zeer goed alternatief. Met een schuurmachine op batterijen kun je je volledig vrij bewegen en ook de moeilijkste hoeken en plekken bereiken. Dankzij de huidige generatie batterijen, die veel beter en langer werken, kan er meer batterijvermogen worden gecreëerd. Hierdoor kunt u ook steeds complexere taken aan. Werken kun je zowel binnen als buiten. Als je overweegt om een schuurmachine aan te kopen; let dan vooral op de spanning en capaciteit van de accu. Hoe hoger deze specificaties, hoe langer u continu kunt werken. 

Accu schuurmachines samengevat

Een accu schuurmachine gebruik je om snel en efficiënt oppervlakken te schuren. Door de accu kun je langer en krachtiger aan het werk blijven. Het meest bekende type is de excentrische schuurmachine, maar er zijn er nog veel meer!

Je hebt de keuze uit de volgende soorten accu schuurmachines

Omdat elke klus om andere apparaten vraagt, heb je ook een groot aanbod als het gaat om schuurmachines. Op Fixami.be kun je ze allemaal rustig

bekijken. Voor het schuren van bijvoorbeeld deuren en panelen, vaak grote oppervlakken, zal een bandschuurmachine het beste werken. Voor snelle en grove
klussen, zal een compacte variant zoals de excentrische schuurmachine voldoende zijn. Als je niet vaak zal klussen, maar wel een kwalitatief goede schuurmachine
wilt aanschaffen, is de accu multitool de beste optie. Door verschillende opzetstukken erbij te halen is deze tool voor meerdere projecten te gebruiken!

De pluspunten van accu schuurmachines

·      De accu zorgt ervoor dat je grote oppervlakken op een egale manier kunt schuren, zonder al te veel moeite te hoeven doen

·      Doordat je niet gebonden bent aan kabels en stopcontacten, kun je overal aan de slag

·      De verschillende types en accessoires zorgen ervoor dat je een veelzijdige tool in handen hebt

De verschillende soorten accu schuurmachines

Er zijn verschillende soorten schuurmachines en vaak werken ze op accu. Je hebt ook verschillende soorten schuurmachines wanneer je kijkt naar oppervlakte. Als je een groot oppervlakte wilt schuren zoals bijvoorbeeld een deur, dan is het slim om te gaan voor een bandschuurmachine op accu. Als je van plan bent om de klus sneller te klaren en moet je gebogen of grote rechte oppervlaktes schuren? Dan kun je het beste kiezen voor een excentrische schuurmachine. Mocht je een apparaat zoeken voor meerdere klussen waaronder schuren, dan is een multitool een aanrader. 

Wat zijn de voordelen van accu schuurmachines? 

Het voordeel van een schuurmachine met accu is het feit dat je ze altijd en overal kunt gebruiken. Je hebt er natuurlijk geen stopcontacten voor nodig. Ook heb je ontzettend veel bewegingsvrijheid in tegenstelling tot een schuurmachine op stroom. Je zit niet vast aan een snoer bij een accu schuurmachine. Ook zorgt een schuurmachine op accu voor het goed gladstrijken van (grote) oppervlaktes.

Vergelijken (0)

Einhell TE-OS 18 Li-Solo Accu schuurmachine

Productbeschrijving Einhell TE-OS 18 Li-Solo Accu schuurmachine De Einhell TE-OS 18 Li-Solo sch..

€54,45 Excl. BTW: €45,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie

Accu schuurmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een accu schuurmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw accu schuurmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze accu schuurmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een accuschuurmachine | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de schuurmachine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig voor jouw accu schuurmachine? Of koop je meteen een accu schuurmachine set aan?

Accu schuurmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Accu schuurmachines. Heb je een accu schuurmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw accu schuurmachine en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw accu schuurmachine?

Wanneer je een accu schuurmachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs voor jouw accu schuurmachine
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
  • Een divers aanbod aan schuurmachines
  • Een accu schuurmachine kopen met garantie
  • We helpen je eveneens bij technische vragen.
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw accu schuurmachine is ook mogelijk bij ons!

Goedkope accu schuurmachines kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een accu schuurmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze accuschuurmachines? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een accuschuurmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.