Plasmabranders

Tijdens het lassen wordt lasgas ingezet als beschermgas. Het deel dat vloeibaar wordt, wordt ook wel een smeltbad genoemd. Onder andere het smeltbad zal door het beschermgas worden beschermd. Door lasgas zal ook de kwaliteit van het lassen worden verbeterd. Tijdens lassen komt er zuurstof vrij bij de verbinding. Dit kan de verbinding zelf minder sterk maken. Een andere reden om lasgas te gebruiken. Lasgas kan er ook voor zorgen dat de stroom beter overgebracht wordt.

Plasmabrander online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een plasmabrander online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw plasmabrander bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze plasmabranders? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Vergelijken (0)

Güde GPS 40 A Plasmasnijder

Güde GPS 40 A hoogfrequentie plasma snijder geschikt voor maximaal 12 mm materiaaldikte. Met 4 meter..

€359,95 Excl. BTW: €297,48

Plasmatoorts voor max. 60A

plasmatoorts voor max. 60A , geschikt voor de CUT 60..

€59,95 Excl. BTW: €49,55
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie

Plasmabranders kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Plasmabranders. Heb je een plasmabrander bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw plasmabrander en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw plasmabrander?

Wanneer je een plasmabrander koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs voor jouw plasmabrander.
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell plasmabranders en Hecht plasmabranders.
  • Een divers aanbod aan plasmabranders
  • Een plasmabrander kopen met garantie
  • We helpen je bij technische vragen rond plasmabranders.
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw plasmabrander is ook mogelijk bij ons!

Plasmabrander kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een plasmabrander, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze plasmabranders? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een plasmabrander komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.