Mig

Lassen is een techniek die vaak wordt toegepast. Het is de bedoeling dat materialen worden verbonden door druk of warmte. Wanneer je een doe-het-zelver of misschien zelfs een professional bent is het aan te raden om MIG/MAG lasapparaten te gebruiken. Deze worden vooral gebruikt voor grootschalige las projecten.

Wanneer je gaat lassen is het natuurlijk wel belangrijk dat de kwaliteit goed is. Daarom is het ook zeker slim om te kiezen voor MIG/MAG lasapparaten. Met deze apparaten kun je gelijk aan de slag en maak je snelle lasverbindingen. Tijdens lassen wordt er materiaal toegevoegd terwijl het bestaande materiaal wordt verhit. Het materiaal dat wordt toegevoegd, zit bij de genoemde lasapparaten al verwerkt in het laspistool.

Mig lastoestellen van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie mig is: 

·        Hecht mig

Mig online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een mig online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw mig bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze mig's? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Vergelijken (0)

Hecht 1830 Inverter MIG lasapparaat

Inverter MIG lasapparaat met TIG Hecht 1830 MIG / MAG / MMA omvormer lasapparaat met LIFT TIG lastec..

€477,95 Excl. BTW: €395,00

MIG / TIG / MMA-160: 3-in-1 Synergische Inverter lasmachine

Kenmerken: Draagbaar MIG / MMA / LIFT TIG 3 IN 1 lasapparaat IGBT-invertertechnologie Gas / gas..

€399,95 Excl. BTW: €330,54

MIG 155/6W Lasapparaat

MIG lasapparaat voor het lassen van ijzer en RVS tot een maximale dikte van 6 mm. Dit lasapparaat is..

€279,95 Excl. BTW: €231,36

MIG 172/6W Lasapparaat

MIG lasapparaat voor het lassen van ijzer tot een maximale dikte van 8 mm. Eenvoudig te bedienen, du..

€389,00 Excl. BTW: €321,49
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Extra informatie

Mig lastoestel kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Mig lastoestellen. Heb je een mig bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw lastoestel en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma.


Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een MIG lastoestel, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze MIG lastoestellen?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een MIG lastoestel komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.