Draaibanken

Draaibanken

Je kan een draaibank gebruiken om metaal te buigen en te bewerken. De draaibank kan worden gebruikt door zowel thuisklussers als professionele metaalbewerkers. De draaibank kan worden gebruikt voor vlakdraaien, dwars- en langs draaien, het snijden van draad, kegeldraaien en snijden. Voor eenvoudigere bewerkingen volstaat een gewone draaibank voldoende. Voor zwaardere taken kun je het beste een draaibank aankopen die aangestuurd wordt via een computer. 

Draaibanken kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie draaibanken. Heb je een draaibank bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw draaibank en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw draaibank?

Wanneer je een draaibank koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs voor jouw steekwagen
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
  • Een divers aanbod
  • Een draaibank kopen met garantie
  • We helpen je bij technische vragen
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw draaibank is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een draaibank, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen en beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze draaibanken? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een draaibank komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Vergelijken (0)

Güde 11 delig beitel set

Gude draaibeitel- set. Maat 10 x 10 mm, kwaliteitsklasse P30,  passend voor de draaibank GMD 40..

€49,95 Excl. BTW:€41,28
1 - 1 van 1 (1 pagina's)