Figuur & bandzagen

Bandzaag, Bandzaag kopen, Bandzaag online kopen

Verschillende soorten zagen voor verschillende klussen

wie van klussen houd of veel moet klussen zal zich buigen over wat voor soort zaag hij nodig zal hebben voor verschillende soorten klussen. In de bouwmarkt zul je veel verschillende vinden en kun je makkelijk de weg kwijt raken in het bos van de zagen. In dit artikel zal je meer lezen over verschillende soorten zagen maar in het specifiek over de reciprozaag en zijn voordelen.

Draadzaag en figuurzaag voor het precisiewerk

In het geval je wilt gaan klussen aan werken met verschillende hoeken en bochten is het gebruik van een draadzaag erg aan te raden. Met het gebruiken van een draadzaag zul je zien dat er gemakkelijk verschillende hoeken uit een blad gehaald kunnen worden, bijvoorbeeld bij het maken van een blad voor een werkplek. Een draadzaag is een handige zaag die je erg makkelijk in de hand kunt nemen. Een draadzaag is wel een zaag waar niet de fijnste kleinste dingen mee gezaagd kunnen worden door het feit dat het met twee handen wordt bediend. Het is een simpele en vooral goedkope manier van zagen.

Voor de iets kleinere hoekjes kun je het beste een figuurzaag gebruiken. Voor het gebruik van een figuurzaag kun je het beste een werkbank hebben om het materiaal goed te kunnen plaatsen en dus netjes te werk te kunnen gaan. Deze zaag is wederom makkelijk in de hand en is niet zwaar om te gebruiken. Deze zaag is handig in gebruik bij het uitzagen van een figuur uit een stuk materiaal, bijvoorbeeld een houten uitzaging of een kleiner hoekje van een blad.

Een figuurzaag is meestal handmatig wat het tegenovergestelde is van een elektrische zaag die uit zichzelf zal bewegen. Deze soorten zagen lees je in het volgende stukje.

De automatische bandzaag gebruiken

Voor het zwaardere werk is het gebruik van een automatische zaag vaak handiger dan een zaag die volledig op menselijke kracht werkt. Zo is er bijvoorbeeld de bandzaag. Dit is wel een voorbeeld van een zaag waarbij je genoeg werkruimte moet hebben omdat de bandzaag een stellage moet hebben om te werken. Met een bandzaag kun je vaak dikkere stukken hout of ander materiaal zagen vanwege de werkbank die je erbij nodig hebt. Zo kun je grotere stukken zagen. 

Figuurzaag of bandzaag online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een figuurzaag of bandzaag online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw figuurzaag of bandzaag bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze bandzagen of figuurzagen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een bandzaag | waar op letten?

-Wil je een benzine bandzaag kopen, accu bandzaag kopen of een elektrische bandzaag kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-Hoe vaak zal u de bandzaagmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de bandzaagmachine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de bandzaag of figuurzaag niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig? Of koop je meteen een bandzaag set aan?

Sub categorie

Vergelijken (0)

Einhell lintzaag TC-SB 200/1

Productomschrijving Einhell lintzaag TC-SB 200/1Deze handige lintzaag van Einhell is geschikt v..

€187,55 Excl. BTW: €155,00

Einhell lintzaag TC-SB 305 U

Productbeschrijving Einhell lintzaag TC-SB 305 UDeze Einhell TC-SB 305 U is een sterke lintzaag..

€544,50 Excl. BTW: €450,00

Figuurzaagmachine Einhell

Deze figuurzaag machine van EINHELL is geschikt voor het zagen van hout, plastic, plexiglas, enz. Do..

€121,00 Excl. BTW: €100,00

Hecht 8916 Figuurzaagmachine

Productinformatie Hecht 8916 figuurzaagmachineDe figuurzaagmachine HECHT 8946 overtuigt el..

€90,75 Excl. BTW: €75,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Extra informatie

Figuur & bandzagen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Figuur & bandzagen. Heb je een bandzaag bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw bandzaag en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw bandzaag?

Wanneer je een figuurzaag of bandzaag koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell bandzaagmachines en Hecht bandzaagmachines.
 • Een divers aanbod aan bandzagen en figuurzagen.
 • Een bandzaag kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw bandzaag of figuurzaag is ook mogelijk bij ons!

De juiste bandzaag voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze bandzagen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de bandzaag vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze bandzaag gebruiken?
 • Is deze bandzaagmachine wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een set?

Bandzaag kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope figuurzagen of bandzagen kopen

Einhell en vooral Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een bandzaag, figuurzaag, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze figuurzagen of bandzagen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een figuurzaag of bandzaag komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.