Combi-zagen

Combi-zaag, Combi-zaag kopen, Combi-zaag online kopen

Een combi-zaag is een samenvoeging van meerdere soorten zaagmachines, namelijk de afkort-, verstek- en tafelzaag. Voor verschillende zaagprojecten zal je namelijk steeds andere zaagmachines nodig hebben, maar niet altijd een nieuw apparaat willen aanschaffen. De opslagruimte en het budget zijn niet oneindig voor de meeste mensen. Een combi-zaag is dan zeker een uitkomst!

Voor het zagen van houten latten, profiellijsten en balken kun je prima een afkort- of verstekzaag gebruiken. De combi-zaag kan echter ook vloerdelen, planken en laminaat een passende afmeting geven. Voor zowel de amateurs en de professionals is de combi-zaag zeker een aanwinst!

Combi-zaag online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een combi-zaag online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw combi-zaag bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze combi-zagen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een combi-zaag | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de combi-zaagmachine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een combi-zaag set aan?

Combi-zagen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Combi-zagen. Heb je een combi-zaag bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw combi-zaag en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 


Vergelijken (0)

Afkortzaag en tafelzaag Einhell 1.8 kw

Deze combi verstekzaag en zaagtafel kunt u gebruiken voor het eenvoudig, snel en strak zagen van hou..

€280,72 Excl. BTW: €232,00

Einhell TC-MS 3017 T Afkort - zaagtafel

Productbeschrijving Einhell TC-MS 3017 T afkort - zaagtafelDe Einhell afkortzaag met tafelzaag&..

€365,42 Excl. BTW: €302,00

TC-MS 2112 T Kap- en Verstekzaag met boventafel

Met deze afkortzaag en zaagtafel in 1 kunt u eenvoudig snel en strak zagen van houten delen zonder p..

€139,95 Excl. BTW: €115,66
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Extra informatie

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw combi-zaagmachine?

Wanneer je een combi-zaag koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw combi-zaag
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
 • Een divers aanbod aan combi-zagen
 • Een combi-zaagmachine kopen met garantie
 • We helpen je bij technische vragen rond onze combi-zagen.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw combi-zaag is ook mogelijk bij ons!

De juiste combi-zaag voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze combi-zagen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de machine vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken?
 • Is deze combi-zaagmachine krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een combi-zaagmachine set?

Combi-zaag kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope combi-zaag kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een combi-zaag, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze combi-z? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een combi-zaag komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.