Hecht 2250 kettingzaag

Hecht 2250 kettingzaag

Hecht 2250 kettingzaag

Merk:Hecht
Productcode:2250
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €84,70

  • Excl. BTW: €70,00

PRODUCTVOORDELEN VAN DE "HECHT 2250"

  • Zacht begin
  • smal ontwerp
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Automatische kettingsmering
  • laag onderhoud

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2250 ELEKTRISCHE KETTINGZAAG" 

Een universeel talent voor in huis, tuin of werkplaats. De krachtige en robuuste elektrische kettingzaag Hecht 2250 is een universeel talent dankzij het slanke ontwerp. Het smalle profiel is het resultaat van de in lengterichting geïnstalleerde motor en taken zoals boomverzorging, snoeien of snoeien op moeilijk bereikbare plaatsen zijn geen probleem meer voor de handige Hecht 2250. 

De elektrische kettingzaag kan eenvoudig worden gestart met het softstart systeemUitgerust met een zwaard van 45,8 cm en een krachtige motor van 2400 watt drijft de zaag de ketting door het hout met een snelheid van 14 m/s. Dit zorgt dus voor uitstekende snijprestaties. De oliepomp zorgt voor de juiste olietoevoer, ongeacht de temperatuur en de bijbehorende olieviscositeit. 

De Hecht 2250 is onderhoudsarm en maakt met zijn metalen hoektanden een emissievrije, milieuvriendelijke werking volgens de hoogste veiligheidsnormen mogelijk. 

De ergonomisch gevormde handgreep, de geïntegreerde beugelgreep en de combinatie van metaal en lichte maar robuuste kunststof zorgen voor een eenvoudige bediening en een goede balans op het werk. Uiteraard is de kettingzaag uitgerust met een snel reagerende terugslagrem voor een hoog veiligheidsniveau. 

De automatische kettingsmering wordt gevoed door een olietank met een inhoud van 120 ml. Het oliepeil kan op elk moment eenvoudig worden gecontroleerd door een kijkvenster. 

De krachtige elektrische kettingzaag van Hecht is van hoge kwaliteit en laat je ook in moeilijke situaties niet in de steek. 

TECHNISCHE GEGEVENS "HECHT 2250 ELEKTRISCHE KETTINGZAAG"

Elektrisch:Ja
Nominale spanning (V) / frequentie (Hz):230 - 240 V  / 50 Hz
Zwaard lengte:458 mm
Soort ketting:33E57E
Soort zwaard:939 L
Gewicht:5,8 kg

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Hecht kettingzaag, kettingzaag, elektrische kettingzaag, kettingzaag kopen, Hecht 2250