Zaagmachines

Zaagmachine, Zaagmachine kopen, Zaagmachine online kopen

Voor elke zaagklus heeft D'Haese hobbycenter de juiste zaag in de aanbieden. Decoupeerzagen zijn de beste keuze voor nauwkeurig zaagwerk en verstekzagen zijn dan weer de beste oplossing voor het zagen van balken en laminaatvloeren. Wilt u zagen in een hoek of verstekzagen? Dan zijn een tafelzaag of cirkelzaag het meest nuttig. Verder heb je ook nog een repricozaag, dit type zaagmachine is zeer bruikbaar voor grove zaagklussen zoals snoeien van dikke takken in uw tuin. 

Verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie zaagmachines zijn: 

Zaagmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een zaagmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw zaagmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze zaagmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop| waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrische zaagmachine kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de zaagmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig voor jouw zaagmachine? Of koop je meteen een zaagmachine set aan?

Sub categorie

Extra informatie

Zaagmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie zaagmachines. Heb je een zaagmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw zaagmachine en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma.

Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

De juiste zaagmachine kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze zaagmachines. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de machine vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze machine gaan gebruiken?
 • Is de zaagmachine die je wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik beter een set?

Zaagmachine kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope zaagmachines kopen

Einhell en vooral Hecht zijn tevens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een zaagmachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw zaagmachine.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell zaagmachines en Hecht zaagmachines.
 • Een divers aanbod aan zaagmachines.
 • Een zaagmachine kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond onze zaagmachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw zaagmachine is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse om een zaagmachine te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een zaagmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze zaagmachines. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze zaagmachines. Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een zaagmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.