Warmtekanon

warmeluchtkanon, warmeluchtkanon kopen, warmtekanon, warmtekanon kopen, gaskanon, gaskanon kopen, heteluchtkanon, heteluchtkanon kopen

Wanneer je een grote ruimte snel wil verwarmen, dan bestaat er geen betere keuze dan een gaskanon of heteluchtkanon. Deze machines zijn binnen enkele seconden warm, blazen erg veel warme lucht een ruimte in en kun je bovendien ook snel regelen door de gastoevoer open of dicht te draaien. Er zijn ook gaskanonnen die op petroleum werken. Heteluchtkanonnen kennen een lange levensduur en zijn zeer solide. 

Warmeluchtkanon online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een diesel warmtekanon online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw warmtekanon bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze warmtekanonnen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Alle voordelen op een rijtje

 • Snel de ruimte verwarmen & aangename warmte: heteluchtkanonnen kunnen snel warme lucht produceren, wat ze uitermate geschikt maakt voor situaties waar onmiddellijke verwarming vereist is.
 • Efficiënte verdeling van extra warmte: Deze apparaten kunnen warmte gelijkmatig en efficiënt verspreiden over grote ruimtes, wat ze ideaal maakt voor gebruik in ruime gebouwen of werkruimten.
 • Flexibiliteit: Dankzij hun draagbare ontwerp kun je warmtekanonnen eenvoudig naar verschillende locaties verplaatsen, waar tijdelijke behoefte om te verwarmen bestaat.
 • Brandstof: heteluchtkanonnen kunnen werken op diverse soorten brandstof, zoals bijvoorbeeld diesel, propaan of aardgas, afhankelijk van beschikbaarheid en specifieke toepassing.
 • Veelzijdigheid: Deze producten kun je inzetten voor verschillende doeleinden, waaronder het verwarmen van bouwplaatsen, het drogen van verf of coatings, een evenement, een werkplaat, het ontdooien van leidingen en meer.
 • Besparing op kosten: Door efficiënt ruimtes te verwarmen, kunnen warmtekanonnen helpen de operationele kosten te verlagen en energiekosten te beperken.
 • Regeling temperatuur : Velen zijn uitgerust met instelbare regeling van de temperatuur, zodat gebruikers de gewenste temperatuur kunnen instellen op basis van specifieke behoeften.
 • Onderhoud & levensduur: Over het algemeen zijn warmtekanonnen relatief eenvoudig te onderhouden & komen ze ook met een lange levensduur.
 • Geen afgifte van vocht: In tegenstelling tot sommige andere methoden om te verwarmen voegt een heteluchtkanon geen vocht toe aan de omgeving, wat belangrijk kan zijn voor toepassingen met vochtgevoelige materialen of waar droogprocessen cruciaal zijn.

Warmtekanonnen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie warmtekanonnen of diesel. Heb je een warmtekanon bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw warmtekanon als ook veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ook eens ons volledig assortiment aan warmeluchtkanonnen.

Wilt u persoonlijk advies op maat om het heteluchtkanon te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Het juiste warmtekanon voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze polijstmachines. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je het warmtekanon vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit heteluchtkanon gebruiken?
 • Is dit heteluchtkanon wel krachtig genoeg?
 • Neem ik toch niet beter een warmtekanon set?

Vergelijken (0)

Hecht 3016 heteluchtkanon op gas

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3016 gas heteluchtkanon" Gas-heteluchtturbine. Stroomverbruik 57 ..

€139,15 Excl. BTW: €115,00

Hecht 3020 heteluchtkanon op diesel 20 KW

PRODUCTINFORMATIE HECHT 3020 DIESEL heteluchtkanonMobiele heteluchtkachel met een vermogen van 20 kW..

€290,40 Excl. BTW: €240,00

Hecht 3021 heteluchtkanon op diesel 20 KW

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3021 DIESEL heteluchtkanon" De Hecht 3021 diesel warmtekanon heef..

€290,40 Excl. BTW: €240,00

Hecht 3038 heteluchtkanon op diesel 37 KW

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3038 DIESEL heteluchtkanon" Deze grote en ook uiterst krachtige Hecht ..

€393,25 Excl. BTW: €325,00

Hecht 3039 heteluchtkanon op diesel 51 KW

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3039 DIESEL heteluchtkanon" De extreem krachtige warmtekanon HECHT 303..

€435,60 Excl. BTW: €360,00

Hecht 3040 heteluchtkanon op diesel

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3040 DIESEL heteluchtkanon" Dit heleluchtkanon Hecht 3040 kun je ..

€592,90 Excl. BTW: €490,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Extra informatie


Warmtekanon kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een warmtekanon koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw warmtekanon.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell diesel warmtekanonnen en Hecht diesel warmtekanonnen.
 • Een divers aanbod aan warmtekanonnen op diesel.
 • Een warmtekanon met garantie kopen.
 • We helpen je bij technische vragen rond een warmtekanon.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw warmtekanon is ook mogelijk bij ons!

Tips voor de aankoop van een heteluchtkanon: Waarop te Letten?

Bij het overwegen van de aankoop van een heteluchtkanon zijn er enkele belangrijke aspecten om in gedachten te houden:

 1. Energiebron: Overweeg of je een diesel of gas heteluchtkanon aan te schaffen. Hoewel dieselmodellen doorgaans als krachtiger worden beschouwd, neemt de ecologische overweging steeds meer toe. Vind je het belangrijk dat het warmtekanon niet te veel lawaai maakt, dan kun je beter opteren voor een elektrische bouwkachel. Deze kachel is een stuk stiller dan een kanon op olie.

 2. Frequentie van gebruik: Bedenk hoe vaak je het heteluchtkanon zult gebruiken, of dit nu wekelijks, maandelijks of slechts enkele keren per jaar is. Voor intensief gebruik bieden zowel Hecht als Einhell en Lumag professionele modellen.

 3. Vermogen en kracht: Let op het vermogen van het heteluchtkanon dat je overweegt aan te schaffen. Vergelijk deze met andere modellen en merken om een weloverwogen keuze te maken.

 4. Gewicht: Zorg ervoor dat het gewicht van het heteluchtkanon handelbaar is en goed te hanteren, tenzij je over aanzienlijke fysieke kracht beschikt.

 5. Accessoires en sets: Overweeg of extra accessoires nodig zijn voor jouw heteluchtkanon. Het kan ook voordelig zijn om direct te kiezen voor een complete set.

Voordelig een warmtekanon aanschaffen

Bij Hobbycenter D'Haese bieden we scherp geprijsde heteluchtkanons, vooral de dieselmodellen van Einhell en Lumag. Profiteer daarnaast van progressieve kortingen bij aankoop van meerdere tuinmachines of gereedschappen.

Belgische bedrijven kunnen de BTW aftrekken, terwijl Nederlandse bedrijven een factuur zonder btw kunnen krijgen. Bij afhalen in de winkel zijn er geen verzendkosten. Houd ook onze regelmatige kortingscodes in de gaten. Voor meer informatie over de huidige codes voor extra korting op een heteluchtkanon, stuur ons gerust een e-mail!

Warmtekanon met garantie Kopen

Als officiële verdeler van Hecht, Einhell en andere vooraanstaande tuinmachinefabrikanten, biedt Hobbycenter D'Haese een garantie van 2 jaar op elk aangeschaft toestel in ons assortiment. Bij ons ben je verzekerd van gereedschappen en tuinmachines van topkwaliteit.

Ik heb interesse in een warmeluchtkanon: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een warmtekanon, heteluchtkanonn, wisselstuk of een accessoire nodig?

Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze warmtekanonnen. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband me onze producten zoals onze warmtekanonnen?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een heteluchtkanon komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.