Tuinsproeier / rugsproeier

tuinsproeier, tuinsproeier kopen, tuinsproeier online kopen, rugsproeier, rugsproeier kopen, rugsproeier online kopen


Rugsproeier online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een goede tuinsproeier online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw tuinsproeier bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze sproeiers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Tuinsproeiers kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie tuinsproeiers. Heb je een tuin- of rugsproeier bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw rugsproeier en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ook eens ons volledig assortiment.

Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Vergelijk de belangrijkste eigenschappen

 • Comfortabel draagsysteem: Een ergonomisch ontworpen draagsysteem met gevoerde schouderbanden en een verstelbare heupgordel zorgt voor comfort tijdens langdurig gebruik.

 • Krachtige motor: Een krachtige motor zorgt voor voldoende druk en debiet om vloeistoffen gelijkmatig en efficiënt te verspreiden over een groot gebied.

 • Instelbare spuitmond: Een verstelbare spuitmond maakt het mogelijk om de spuitstraal aan te passen aan verschillende toepassingen en doelen.

 • Grote tankinhoud: Een ruime tankinhoud vermindert de frequentie van bijvullen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de werktijd wordt verlengd.

 • Handbediening of elektrische bediening: Rugsproeiers kunnen handmatig worden bediend met een hendel of elektrisch worden bediend met een schakelaar op het draagsysteem.

 • Draagbaarheid en mobiliteit: Een lichtgewicht en goed uitgebalanceerd ontwerp zorgt voor gemakkelijk manoeuvreren en navigeren, zelfs op oneffen terrein.

 • Veelzijdigheid: Een rugsproeier moet geschikt zijn voor verschillende soorten vloeistoffen, waaronder pesticiden, herbiciden, meststoffen en water.

 • Duurzaamheid: Duurzame materialen en een stevige constructie zorgen voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik in veeleisende omgevingen.

 • Veiligheidskenmerken: Ingebouwde veiligheidskenmerken, zoals een drukontlastingsventiel en een vergrendelingssysteem, beschermen gebruikers tegen ongelukken en verwondingen.

 • Onderhoudsgemak: Een eenvoudig toegankelijk ontwerp maakt het reinigen, onderhouden en eventueel repareren van de sproeier snel en gemakkelijk.

  Voordelen van een rugsproeier

   • Efficiënte irrigatie: tuin- of rugsproeiers zijn ontworpen om water gelijkmatig over een groot oppervlak te verdelen, waardoor je efficiënt en snel kunt bewateren zonder veel moeite.
   • Tijdbesparing: ze besparen tijd in vergelijking met handmatig water geven met een gieter. Je kunt een groot gebied in korte tijd besproeien.
   • Gelijkmatige dekking: tuin- of rugsproeiers zorgen voor een gelijkmatige als ook een consistente verdeling van het water, waardoor je bijgevolg geen delen van je gazon overslaat of over bewaterd.
   • Instelbare patronen: veel tuinsproeiers hebben instelbare sproeipatronen, waardoor je de waterstraal kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van verschillende soorten tuinen of gewassen.
   • Gemak: rugsproeiers zijn draagbare sproeiers die je op je rug kunt dragen, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen en toegang hebt tot moeilijk bereikbare gebieden zonder het gewicht van een gieter te dragen.
   • Veelzijdigheid: sproeiers kun je gebruiken voor het besproeien van bijvoorbeeld gazons, een grote tuin met bloemen, groentebedden, struiken en bomen, en zelfs voor het verspreiden van meststoffen, insecticiden of herbiciden.
   • Waterbesparing: moderne tuinsproeiers kunnen water besparen door de hoeveelheid en de duur van irrigatie in te stellen, waardoor je geen water verspilt.
   • Minder intensief werken: met een goede tuinsproeier hoef je niet handmatig water te geven, wat fysiek minder belastend kan zijn, vooral bij het besproeien van grote tuinen.
   • Consistente groei: gelijkmatige irrigatie zorgt voor een gezonde groei van planten en helpt ook bij het voorkomen van droogtestress.
   • Opties tot automatisatie: sommige tuinsproeiers kun je programmeren om op bepaalde tijden of op basis van bepaalde omstandigheden te sproeien, wat handig is als je afwezig bent.
   • Minder verdichting van de bodem: het gebruik van tuinsproeiers kan bodemverdichting verminderen in vergelijking met het lopen over de grond met een gieter.
   • Precisie: rugsproeiers stellen je in staat om de hoeveelheid water die je planten krijgen nauwkeurig te regelen, wat namelijk essentieel is voor het optimaliseren van de groeiomstandigheden.

   Sub categorie

   Vergelijken (0)

   Beschermkap druksproeiers

   Universeel toepasbare beschermkap voor de rug/druksproeiers...

   €6,05 Excl. BTW: €5,00

   Drukspuit, 5 liter

   Compacte drukspuit, voor het sproeien van vloeistoffen op waterbasis, inclusief gazon voeding en mes..

   €14,99 Excl. BTW: €12,39

   Handspuit, 500 ml

   Handspuit, 500 ml Plastic handspuit. Kleuren mogelijk variabel..

   €2,35 Excl. BTW: €1,94

   Hecht 408 drukspuit 8 liter

   Productbeschrijving Hecht 408 drukspuit 8 literDe Hecht tuinsproeier van 8 liter heeft een..

   €18,15 Excl. BTW: €15,00

   Hecht 410 accusproeier

   Productbeschrijving Hecht 410 accu tuinsproeierDe Hecht 410 accu tuinsproeier wordt aangedreven..

   €96,80 Excl. BTW: €80,00

   Hecht 433 - benzine tuinsproeier

   De krachtige motorsproeier op benzine kan op verschillende manieren worden gebruikt. ..

   €248,05 Excl. BTW: €205,00

   Hecht 443 - motorspuit / -blazer

   Productbeschrijving Hecht 443 - motorspuit / -blazerMotorrugsproeier met een inhoud van 14 l en een ..

   €242,00 Excl. BTW: €200,00

   Hecht 4500 drukspuit 5 liter

   Productbeschrijving Hecht 4500 tuinsproeier 5 literDe Hecht tuinsproeier van 5 liter heeft..

   €18,15 Excl. BTW: €15,00

   Rug- en motorsproeier Hecht 459

   De sterke motor van de Hecht 459 motor sproeier zorgt voor een hoge luchtstroom en dus een hoog bere..

   €278,30 Excl. BTW: €230,00

   Rugsproeier 12 L Hecht

   handige rugsproeier  voor kleinere tuinen (12 liter volume) 4 mondstukken inbegrepen..

   €269,04 Excl. BTW: €222,35

   Rugsproeier 16 l Hecht

   Comfortabele rugspuit compleet met draag harnas en sterke handgreep voor transport. dubbel pompsyst..

   €42,35 Excl. BTW: €35,00

   Rugsproeier 20 liter

   Comfortabele rugspuit, compleet met draag harnas en sterk handvat voor transport. Grote vulopening m..

   €39,95 Excl. BTW: €33,02

   Rugsproeier Hecht 416 accu op batterij

   PRODUCTINFORMATIE "HECHT 416 ACCU RUGSPUIT" De fraaie rugsproeier werkt op een Li-Ion-accu..

   €127,05 Excl. BTW: €105,00

   Sproeiboom / broes voor op gieter

   Instelbaar op verschillende breedtes. dubbel gieten mogelijk, gemakkelijk te bedienen..

   €5,95 Excl. BTW: €4,92

   Sproeilans

   Reserve sproeilans, te gebruiken op Silverline's rugsproeier..

   €5,95 Excl. BTW: €4,92
   1 - 15 van 16 (2 pagina's)

   Extra informatie

   Tips voor de aankoop van een rugsproeier | waar op letten?

   • Wil je een benzine tuinsproeier kopen, accu tuinsproeier kopen of een elektrische tuinsproeier kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar !

   • Hoe vaak zal u de rugsproeier gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
   • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
   • Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?
   • Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw rugsproeier? Of koop je meteen een set aan?

   De juiste tuinsproeier kopen voor de klus

   Bij het bekijken van onze producten is het belangrijk om aandachtig te kijken naar de eigenschappen en toepassingen van onze tuinsproeiers. We bieden altijd meerdere modellen aan, geschikt voor diverse soorten gebruikers. Overweeg daarbij het volgende:

   • Hoe frequent zal je de rugsproeier gebruiken?
   • Voor welke toepassingen zal ik deze tuinsproeimachine inzetten?
   • Is deze tuinsproeier krachtig genoeg?
   • Wordt de batterij meegeleverd en zijn er andere accessoires, of dien ik deze apart aan te schaffen?
   • Is een set wellicht een betere optie voor mijn tuinsproeier?

   Rugsproeier kopen: waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

   Bij de aanschaf van een tuinsproeimachine bij Hobbycenter D'Haese profiteer je van diverse voordelen. We zetten ze graag voor je op een rij:

   • De beste prijs voor jouw rugsproeier.
   • Betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht.
   • Een gevarieerd aanbod aan sproeiers.
   • Een tuinsproeier kopen met garantie.
   • We staan klaar om je te helpen bij technische vragen over onze rugsproeiers.
   • Ook het aankopen van onderdelen of accessoires voor jouw rugsproeier is mogelijk bij ons!

   Tuinsproeier kopen met garantie

   Hobbycenter D'Haese is de officiële verdeler van Hecht, Einhell en andere vooraanstaande fabrikanten van tuinmachines. Hierdoor mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op elk toestel dat je bij ons aanschaft. Bij ons vind je tuinmachines of gereedschappen van de hoogste kwaliteit.

   Voordelig een rugsproeier aanschaffen

   Met name Einhell en Hecht bieden gunstige prijzen. Je kunt een hoogwaardige tuinsproeimachine tegen een scherpe prijs verkrijgen. Bovendien profiteer je van stapelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je koopt, hoe hoger de korting!

   Belgische bedrijven kunnen bovendien de BTW aftrekken, en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur zonder BTW opstellen. Kies je ervoor om je rugsproeier in de winkel af te halen, dan betaal je geen kosten voor de verzending. Daarnaast kun je regelmatig gebruikmaken van kortingscodes. Wil je meer informatie over de huidige codes voor extra korting? Stuur ons gerust een bericht!

   Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

   Heeft u een tuinsproeier, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze tuinsproeiers. 

   Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze rugsproeiers?

   Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

   Wil je toch liever zelf een rugsproeier komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

   Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.