Zitmaaier

zitmaaier, zitmaaier kopen, zitmaaier online kopen, zitgrasmaaier, zitgrasmaaier kopen
Een benzine zitmaaier is een krachtige en efficiënte machine die is ontworpen om het comfortabel maaien van grote gazons en uitgestrekte grasvelden veel gemakkelijker en sneller te maken. Deze gemotoriseerde zitmaaiers bieden tal van voordelen voor zowel huishoudelijke als commerciële gebruikers.

Alle voordelen

 • Sneller & comfortabel maaien: Een benzine zitmaaier maait aanzienlijk sneller dan handmaaiers of duwmaaiers, waardoor je kostbare tijd bespaart bij het onderhouden van je groot gazon.
 • Minder fysieke inspanning: Met een zitmaaier of frontmaaier hoef je niet meer te duwen of te sjouwen, wat resulteert in minder fysieke inspanning en rugklachten.
 • Geschikt voor grote oppervlakten: Ze zijn ideaal voor een grot gazon, grasvelden en andere grote oppervlakten, waardoor je moeiteloos grote gebieden kunt maaien.
 • Krachtige motoren: Benzine zitmaaiers zijn uitgerust met krachtige motoren die hoog gras, onkruid en zelfs hellingen aankunnen.
 • Minder grasafval: Sommige modellen hebben mulching mogelijkheden, wat betekent dat ze het gemaaide gras kunnen vermalen en teruggeven aan het groot gazon als natuurlijke meststof.
 • Nauwkeurig maaien: Ze bieden een gelijkmatige en nauwkeurige maaihoogte, wat resulteert in een netjes en verzorgd gazon.
 • Mobiliteit: zitmaaiers zijn vaak gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes, dankzij hun kleine draaicirkel en grote wendbaarheid.
 • Veelzijdigheid: Naast maaien kun je zitmaaiers ook gebruiken met accessoires zoals bijvoorbeeld aanhangers, sneeuwploegen en harken, waardoor ze bijgevolg enorm multifunctioneel zijn.
 • Autonomie: Ze hebben een grotere brandstoftankcapaciteit dan elektrische maaiers, waardoor je langer kunt maaien zonder te hoeven bijvullen.
 • Betrouwbaarheid: De krachtige benzine-aandrijving zorgt voor betrouwbare prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.
 • Zelfstandigheid: Ze zijn niet afhankelijk van elektrische snoeren, waardoor ze onafhankelijk en flexibel zijn in gebruik.
 • Professioneel gebruik: Benzine zitmaaiers gebruiken onze klanten vaak voor professionele taken zoals landschaps- en terreinonderhoud vanwege hun prestaties.

  Zitmaaiers kopen bij ons 

  Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie zitmaaiers. Heb je een frontmaaier bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw zitmaaier en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ook eens ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een maaier te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

  Enkele veel verkochte modellen zijn:

  Tips voor de aankoop van een zitgrasmaaier | waar op letten?

  • Wil je een benzine zitmaaier, accu zitmaaier of een elektrische zitmaaier kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar !

  • Hoe vaak zal u de zitgrasmaaier gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
  • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de zitmaaier die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
  • Is het gewicht van de zitmaaier niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?
  • Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw maaier? Of koop je meteen een set aan?

  Vergelijken (0)

  Hecht 5102 zitmaaier

  Productbeschrijving HECHT 5102 TWIN: krachtige grasmaaier met tweelingmessenDe HECHT 5102 TWIN is ..

  €3.993,00 Excl. BTW: €3.300,00

  Hecht 5114 zitmaaier

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5114 GRASMAAIER TRACTOR" De HECHT 5114 zitmaaier met zij-uit..

  €2.601,50 Excl. BTW: €2.150,00

  Hecht 5161 zitmaaier

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5161 ZITMAAIER" Je kent het gevoel van thuiskomen, kijk..

  €1.452,00 Excl. BTW: €1.200,00

  Hecht 5162 zitmaaier

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5162 ZITMAAIER" De zitmaaier 5162 op benzine ..

  €2.032,80 Excl. BTW: €1.680,00

  Hecht 5169 zitmaaier

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5169 ZITMAAIER"De HECHT 5169 is een krachtige en betrouwbare be..

  €1.815,00 Excl. BTW: €1.500,00

  Hecht 5176 zitmaaier

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5176 ZITMAAIER" Grasmaaien gaat het beste als het gemakkelijk is ..

  €3.327,50 Excl. BTW: €2.750,00

  Hecht 5227 benzine zitmaaier

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5227 ZITMAAIER" De zitmaaier 5227 uit de BIG-RIDER-LINE uit Hecht..

  €4.356,00 Excl. BTW: €3.600,00

  Hecht 5927 zitmaaier

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5927 ZITMAAIER" De Hecht zitmaaier 5927 uit de BIG-RIDE..

  €4.719,00 Excl. BTW: €3.900,00
  1 - 8 van 8 (1 pagina's)

  Extra informatie  Waarom kiezen voor een maaier bij Hobbycenter D'Haese?

  Bij Hobbycenter D'Haese geniet je van diverse voordelen wanneer je een zitmaaier aanschaft. We sommen ze graag voor je op:

  • De beste prijs voor jouw zitmaaier.
  • Vertrouwde en betrouwbare merken zoals Hecht.
  • Een uitgebreid assortiment aan zitmaaiers.
  • Garantie bij de aankoop van een zitmaaier.
  • We staan klaar om te helpen bij technische vragen over ons assortiment zitmaaiers.
  • Het is ook mogelijk om aparte onderdelen of accessoires aan te schaffen voor jouw zitmaaier.
  • Levering in heel België en heel Nederland.

  Zitmaaier online kopen

  Wil je snel en gemakkelijk een zitmaaier online aanschaffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dankzij de verschillende betaalmethoden kun je eenvoudig jouw zitmaaier bestellen. Heb je nog verdere vragen over één van onze zitmaaiers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

  De juiste zitmaaier kopen

  Bij onze producten is het belangrijk om goed te kijken naar de eigenschappen en toepassingen van onze zitmaaiers. We bieden altijd meerdere modellen aan, geschikt voor verschillende soorten gebruikers. Denk hierbij aan het volgende:

  • Hoe vaak zal je de zitmaaier gebruiken?
  • Voor welke doeleinden zal ik deze zitmaaier gaan gebruiken?
  • Is de zitmaaier die ik wil aanschaffen krachtig genoeg?
  • Wordt de batterij meegeleverd bij mijn zitmaaier, of zijn er andere accessoires die ik apart moet aanschaffen?
  • Is het wellicht beter om een set voor mijn zitmaaier aan te schaffen?

  Zitmaaier kopen met garantie

  Hobbycenter D'Haese is een officiële verdeler van Hecht, Einhell en andere gerenommeerde namen in de tuinmachine-industrie. Daarom kun je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op elk toestel dat je bij ons aanschaft. Bij ons ben je verzekerd van tuinmachines en gereedschappen van topkwaliteit.

  Voordelig een zitmaaier kopen

  Met name Einhell en Hecht bieden zeer gunstige prijzen. Je schaft een nieuwe hoogwaardige zitmaaier aan tegen een uiterst scherpe prijs. Daarnaast kun je profiteren van kortingen bij aanschaf van meerdere zitmaaiers bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je aanschaft, hoe hoger de korting op je zitmaaiers!

  Belgische bedrijven kunnen bovendien de BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur zonder BTW verstrekken. Als je ervoor kiest om de zitmaaier in de winkel op te halen, hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook kun je regelmatig profiteren van kortingscodes. Wil je meer informatie over de huidige codes voor extra korting op een zitmaaier? Stuur ons dan gerust een bericht!

  Ik heb interesse in een zitgrasmaaier: wat zijn de mogelijkheden? 

  Heeft u een zitgrasmaaier, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze zitmaaiers. 

  Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze zitgrasmaaiers? Dit kan via telefoon op het nummer 0495423222.

  Wil je toch liever zelf een zitmaaier komen afhalen in plaats online te kopen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

  Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.