Vijverpompen

vijverpomp, vijverpomp kopen, vijverpomp online kopen

Vijverpompen houden de vijver gezond door beter circulerend water. De beweging van water stimuleert de biologische processen die de vijver helpen om gezonder te blijven. Door een vijverpomp te combineren met een vijverfilter krijgt u nog een beter resultaat. Je kunt de pomp ook gebruiken voor bijvoorbeeld fonteinen, watervallen of beekjes. Het is aan te raden de vijverpomp zo diep mogelijk te plaatsen. De pomp kan je iets verhoogd plaatsen om zo te gaan voorkomen dat je vuil van onderaf aanzuigt. 

Voordelen

  • Watercirculatie: Een vijverpomp zorgt voor constante watercirculatie, wat essentieel is om zuurstof in het water te brengen en schadelijke stilstaande plekken te voorkomen.
  • Verbeterde Waterkwaliteit: Door waterbeweging en filtratie verwijdert een vijverpomp verontreinigingen, zoals algen, bladeren en vuildeeltjes, wat resulteert in helder en gezond water.
  • Oxygenatie: Het creëert beluchting in de vijver, wat gunstig is voor vissen, planten en nuttige bacteriën die het biologische evenwicht in stand houden.
  • Regulatie temperatuur: Een vijverpomp kan helpen de watertemperatuur gelijkmatiger te verdelen, wat vooral belangrijk is in koudere seizoenen om ijsvorming te voorkomen.
  • Waterval en Fontein: Veel vijverpompen zijn ontworpen om watervallen of fonteinen aan te drijven, wat esthetische aantrekkingskracht en beweging aan de vijver toevoegt.
  • Preventie van broedplaatsen: Bewegend water kan muggenlarven verstoren en voorkomen dat ze zich ontwikkelen tot volwassen muggen.
  • Plantengroei: Een vijverpomp kan water naar plantenfilters of biologische filters sturen, wat gunstig is voor de groei en gezondheid van waterplanten.
  • Onderhoud: Het vermindert de belasting van mechanische en biologische filters, waardoor deze langer meegaan en minder onderhoud vereisen.
  • Helder Zicht op Vissen: Een vijverpomp helpt bij het behouden van helder water, waardoor je beter zicht hebt op de vissen en andere vijverbewoners.
  • Ecologisch Evenwicht: Door het bevorderen van een gezonde vijveromgeving draagt een vijverpomp bij aan het behoud van het ecologische evenwicht in de vijver.
  • Algemeen Genot: De visuele en auditieve aspecten van bewegend water in de vijver kunnen ook bijdragen aan een ontspannen en rustgevende sfeer in de tuin.

  Vijverpompen van verschillende merken

  Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie vijverpompen is: 

  Vijverpomp online kopen 

  Wil je vlug en gemakkelijk een vijverpomp online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw vijverpomp bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze vijverpompen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact me  ons op! We helpen je zeer graag verder!

  Tips voor de aankoop van een waterpomp | waar op letten?

  -Wil je een benzine vijverpomp kopen, accu vijverpomp kopen of een elektrische vijverpomp kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

  -Hoe vaak zal u de waterpomp gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
  -Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
  -Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

  -Heb je ook extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

  Vergelijken (0)

  Einhell GC-DP 1020 N, Vuilwaterpomp

  Productomschrijving Einhell GC-DP 1020 N, VuilwaterpompDe GC-DP 1020 N vuilwaterpomp is een rob..

  €108,90 Excl. BTW: €90,00

  Einhell GC-DP 1340 G, Vuilwaterpomp

  Productomschrijving Einhell GC-DP 1340 G, VuilwaterpompDe vuilwaterpomp GC-DP 1340 G is een rob..

  €290,40 Excl. BTW: €240,00

  Einhell GC-DP 5010 G, Vuilwaterpomp

  Productomschrijving Einhell GC-DP 5010 G, vuilwaterpompDe Einhell GC-DP 5010 G vuilwaterpomp is..

  €169,40 Excl. BTW: €140,00

  Einhell GC-DP 9035 N, Vuilwaterpomp

  Productomschrijving Einhell GC-DP 9035 N, VuilwaterpompDe GC-DP 9035 N vuilwaterpomp is een rob..

  €108,90 Excl. BTW: €90,00

  Einhell GE-DP 5220 LL, vuilwaterpomp

  Productomschrijving Einhell GE-DP 5220 LL, vuilwaterpompDe 2in1 gecombineerde afvalwaterpomp GE..

  €139,15 Excl. BTW: €115,00

  Einhell GE-DP 6935 A ECO, vuilwaterpomp

  Productomschrijving Einhell GE-DP 6935 A ECO, vuilwaterpompDe Einhell GE-DP 6935 A ECO vuilwate..

  €139,15 Excl. BTW: €115,00

  Einhell GE-DP 7330 LL, Vuilwaterpomp

  Productomschrijving Einhell GE-DP 7330 LL, VuilwaterpompDe 2in1 gecombineerde vuilwaterpomp GE-..

  €157,30 Excl. BTW: €130,00

  Einhell GE-DP 7935 N-A ECO, vuilwaterpomp

  Productomschrijving Einhell GE-DP 7935 N-A ECO, vuilwaterpompDe Einhell GE-DP 7935 NA ECO vuilw..

  €157,30 Excl. BTW: €130,00
  1 - 8 van 8 (1 pagina's)

  Extra informatie  De perfecte vijverpomp vinden voor jouw klus

  Bij het selecteren van een vijverpomp is het van belang om goed te kijken naar de eigenschappen en toepassingen van onze vijverpompen. We bieden altijd diverse modellen aan die geschikt zijn voor verschillende gebruikers. Overweeg daarbij het volgende:

  • Hoe frequent zal je de vijverpomp gebruiken?
  • Voor welke doeleinden zal ik deze vijverpomp gaan gebruiken?
  • Is de vijverpomp die je wil aanschaffen voldoende krachtig?
  • Wordt de batterij meegeleverd bij mijn vijverpomp, of zijn er andere accessoires die ik apart moet aanschaffen?
  • Is het wellicht beter om een vijverpomp set aan te schaffen?

  Vijverpompen kopen bij ons

  Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, ook in de categorie Vijverpompen. Heb je een vijverpomp besteld bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw vijverpomp en veel expertise ter zake.

  Bekijk hierboven ook ons volledige assortiment. Wil je persoonlijk advies op maat om het product te vinden dat het beste bij je past? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

  Vijverpomp kopen met garantie

  Hobbycenter D'Haese is een officiële dealer van Hecht, Einhell en andere toonaangevende namen in de tuinmachine-industrie. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op elk toestel dat je bij ons koopt. Bij ons ben je verzekerd van tuinmachines en gereedschappen van topkwaliteit.

  Voordelige vijverpomp aanschaffen

  Met name Einhell en Hecht bieden zeer concurrerende prijzen. Je schaft een nieuwe hoogwaardige vijverpomp aan tegen een uiterst scherpe prijs. Daarnaast profiteer je van kortingen bij aanschaf van meerdere vijverpompen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je aanschaft, hoe hoger de korting op je vijverpompen!

  Belgische bedrijven kunnen bovendien de BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur zonder BTW verstrekken. Als je ervoor kiest om de vijverpomp in de winkel op te halen, hoef je geen kosten voor de verzending te betalen. Ook kun je regelmatig profiteren van kortingscodes. Wil je meer informatie over de huidige codes voor extra korting op een vijverpomp? Stuur ons dan gerust een bericht!

  Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

  Bij de aanschaf van een vijverpomp of diepwaterpomp bij Hobbycenter D'Haese geniet je van diverse voordelen. We zetten ze graag voor je op een rij:

  • De beste prijs voor jouw vijverpomp.
  • Betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht.
  • Een gevarieerd aanbod aan vijverpompen.
  • Een vijverpomp kopen met garantie.
  • We staan klaar om je te helpen bij technische vragen over onze vijverpompen en andere waterpompen.
  • Ook het aanschaffen van onderdelen of accessoires voor jouw tuinmachine is mogelijk bij ons!

  Ik heb interesse om een vijverpomp te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

  Heeft u een vijverpomp, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze vijverpompen. 

  Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze vijverpompen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

  Wil je toch liever zelf een vijverpomp komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

  Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.