Benzine houtklover

Houtklover, houtkloofmachine, kloofmachine, houtkliever, benzine houtkliever, benzine kloofmachine, benzine klover, benzine houtklover, benzine houtkloofmachine

Een benzine houtklover, ook bekend als een houtkliever of houtkloofmachine, is een krachtig gereedschap dat essentieel is voor het verwerken van hout, of je nu een houthakker, houtbewerker of gewoon iemand bent die hout wil kloven voor brandhout. Deze machines bieden tal van voordelen die bijdragen aan efficiënte houtverwerking.

Benzine houtklovers van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie houtklovers is: 

Hecht benzine houtklover

Voordelen van een houtkloofmachine

 • Krachtige kloofkracht: Een benzine houtklover levert indrukwekkende kloofkracht, waardoor je zelfs hardhout met gemak kan klieven, wat tijdsbesparing en verminderde inspanning betekent.
 • Onafhankelijk van stroombronnen: Benzine-aangedreven modellen zijn niet afhankelijk van elektriciteit, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op afgelegen locaties, zoals bosrijke gebieden of bouwplaatsen.
 • Mobiliteit: Dankzij de benzineaandrijving zijn deze machines mobiel en gemakkelijk te verplaatsen, wat handig is voor houtverwerking op verschillende locaties.
 • Efficiënte houtverwerking: Een houtklover maakt het proces van het kloven van houtblokken veel sneller en efficiënter dan handmatig kloven met een bijl.
 • Veiligheid: Het gebruik van een houtkloofmachine vermindert het risico op letsel in vergelijking met handmatig kloven, omdat je niet in direct contact komt met het hout.
 • Geschikt voor groot en klein hout: Deze machines kunnen zowel grote stammen als kleinere houtblokken met precisie kloven, wat veelzijdigheid in houtverwerking mogelijk maakt.
 • Productiviteit: De snelheid en kracht van een benzine houtklover verhoogt de productiviteit, waardoor je meer hout kunt kloven in minder tijd.
 • Geschikt voor commercieel en huiselijk gebruik: Ze zijn geschikt voor zowel professioneel gebruik in de houtindustrie als voor huishoudelijk gebruik, zoals het voorbereiden van brandhout voor de open haard.
 • Lange levensduur: Goed onderhouden benzine houtklovers hebben doorgaans een lange levensduur en bieden betrouwbaarheid op lange termijn.
 • Brandstofefficiëntie: Moderne benzine-aangedreven modellen zijn vaak brandstofefficiënt, wat betekent dat ze zuinig zijn in het gebruik van brandstof.

Houtklievers op benzine kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Houtklovers. Heb je een houtklover bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw houtkloofmachine en veel kennis ter zake.

Bekijk hieronder ook eens ons volledige gamma aan houtkloofmachines. Wilt u persoonlijk advies op maat om de houtkliever te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Tips voor de aankoop van een houtkliever op benzine | waar op letten?

-Wil je een houtklover met benzine motor of een elektrische houtklover? Doorgaans zijn benzine kloofmachines de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De motoren van de houtklovers verbeteren trouwens ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de houtklover gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar. Voor intensief gebruik hebben we ook professionele kliefmachines zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de houtkloofmachine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de kloofmachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor mijn houtklover? Of koop je meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Hecht 6422 - benzine houtsplijter 22 ton

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 6422 BENZINE HOUTKLOVER" De krachtige Hecht 6422 benzine houtklover me..

€2.238,50 Excl. BTW: €1.850,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie

De juiste benzine houtklover voor de klus

Kijk bij onze kloofmachines altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze houtklovers. Wij hebben altijd meerdere modellen klovers voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je deze houtkliever met benzine motor vaak gebruiken?
 • Is het voor occasioneel of professioneel gebruik?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze benzine houtkloofmachine gaan gebruiken?
 • Is deze houtklover op benzine die ik wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Is er olie inbegrepen bij mijn houtkloofmachine en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een houtklover set?

Houtkloofmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een houtklover online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw houtklover bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze houtklovers, kloofmachines of houtklievers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Houtklover met garantie kopen

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht houtkloofmachines en Lumag houtkloofmachines en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten zoals bijvoorbeeld Scheppach of Zipper. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope houtkliever kopen

Einhell en vooral Hecht zijn tevens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteits houtkloofmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen voor je benzine houtklievers bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting je krijgt op je kliefmachines!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest om de houtkliever af te halen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Geniet ook van regelmatige kortingscodes. Wil je toch graag wat meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Houtkloofmachine op benzine kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een houtklover koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw benzine houtklover.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Lumag houtklovers en Hecht houtklovers.
 • Een divers aanbod aan houtklovers.
 • Een houtklover met garantie kopen.
 • We helpen je bij technische vragen rond onze houtklovers.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw houtklover is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse om een benzine kloofmachine te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een benzine houtklover, wisselstuk of een accessoire nodig?
Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor ons houtklovers. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze houtklovers?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een benzine houtkliever komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.