Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk

Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk
Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk

Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk

Merk:Hecht
Productcode:958
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €205,70

  • Excl. BTW: €170,00

Specificaties

motor 2T

inhoud (cm3) 58
vermogen (HP) 3.3
Gewicht (kg) 5.5
staaflengte (cm) 39
snelle kettingspanning niet
smering van zaagblad en ketting automatisch
tand rust ja - metallic
anti-vibratiesysteem Ja

Productbeschrijving Hecht 958 - benzine kettingzaag 3.3 pk

Kettingzaag met een motor van 3,3 pk en een capaciteit van 58 cm3. Deze kettingzaag is voorzien van een Walbro carburateur, een merkstang als ook een OREGON zaagblad.

Moderne materialen, hoogwaardig staal, lichte aluminiumlegering en duurzame kunststoffen werden gebruikt voor de ergonomische constructie van de zaag. Hun juiste combinatie heeft een uitstekende duurzaamheid, een optimale balans en een laag zaaggewicht bereikt. Met de goed gevormde handvaten kan je de zaag in alle werkposities stevig en ook veilig vasthouden. De zaag is uitgerust met een anti-trillingssysteem, dat de overdracht van onaangename trillingen op de handgreep, veroorzaakt door een krachtige motor, maximaal onderdrukt. Hierdoor overbelast je jouw handen niet door trillingen en is het werk veel comfortabeler.

Er wordt veel nadruk gelegd op veiligheid op het werk. Deze benzine kettingzaag is uitgerust met een veiligheidsrem en de gemiddelde tijd om de ketting te stoppen vanaf de maximale snelheid is 0,1 s. Een ander veiligheidskenmerk is de plaatsing van een paar zaagtriggers op de hoofdhandgreep, die het risico op onbedoelde activering van de kettingvoeding aanzienlijk verkleinen wanneer de motor draait. De zaag is voorzien van een stalen tandsteun die bij correct gebruik van de zaag voorkomt dat de zaag uit de zaagsnede springt bij schokken die je bijvoorbeeld kan veroorzaken wanneer de ketting in de zaagsnede vasthaakt.

Wil je deze benzine kettingzaag kopen, maar zit je nog met een vraag of bedenking? Laat het ons dan zeker weten!

????Bel, sms of WhatsApp ons via:
???? Stuur een mailtje naar ⬇️


Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Hecht benzine kettingzaag, benzine kettingzaag, kettingzaag kopen, Hecht 958, Hecht 958 kopen, kettingzaagmachine, kettingzaag op benzine