Tuinmachines

tuinmachine, tuinmachine kopen, tuinmachine online kopen, tuinmachines, Hecht tuinmachine, Einhell tuinmachine

In onze afdeling tuinmachines bieden wij regelmatig machines aan met bijhorende accessoires en toebehoren, aan gereduceerde prijs, zodat u bij ontvangst van uw tuinmachine onmiddellijk aan de slag kan, zonder nog toebehoren te moeten bijkopen. Dit zijn steeds wijzigende aanbiedingen, die wij u kunnen aanbieden, door scherpe aankoopprijzen bij onze leveranciers. 

Tuinmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een tuinmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw tuinmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze tuinmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

De juiste tuinmachine kopen voor de klus 

Kijk bij onze tuinmachines altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze tuinmachines. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende: 

Ga je de tuinmachine vaak gebruiken? 

Voor welke toepassingen zal ik deze tuinmachine gebruiken? 

Is de tuinmachine die je wil kopen wel krachtig genoeg? 

Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen bij mijn tuinmachine? 

Neem ik toch niet beter meerdere tuinmachines of een set? 

Tips voor de aankoop | waar op letten? 

 • Wil je een benzine tuinmachine kopen, accu tuinmachine kopen of elektrische tuinmachine kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de tuinmachines verbeteren ook ieder jaar! 

 • Hoe vaak zal u de tuinmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag. 

 • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de tuinmachines die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken. 

 • Is het gewicht van de tuinmachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer? 

 • Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw tuinmachine? Of koop je meteen een set aan? 

Sub categorie

Extra informatie

Machines voor de tuin kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt tuinmachines altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Tuinmachines. Heb je een tuinmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw tuinmachine als ook veel kennis ter zake. Bekijk hierboven ook eens ons volledige gamma aan tuinmachines. Wilt u persoonlijk advies op maat om een tuinmachine te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese? 

Wanneer je een tuinmachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje: 

 • De beste prijs voor jouw tuinmachine. 

 • Goede en betrouwbare merken voor tuinmachines zoals Hecht tuinmachines en Einhell tuinmachines. 

 • Een tuinmachine kopen met garantie. 

 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond tuinmachines. 

 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw tuinmachine is ook mogelijk bij ons! 

Goedkope tuinmachine kopen 

Einhell tuinmachines en voor Hecht tuinmachines zijn tevens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting! 

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw voor de aankoop van hun tuinmachines. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje! 

Tuinmachines kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht tuimachines, Lumag tuinmachines en Einhell tuinmachines en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op minimum 2 jaar garantie op iedere tuinmachine die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Ik heb interesse om een machine te kopen: wat zijn de mogelijkheden?  

 • Heeft u een tuinmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze tuinmachines.  

 • Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze tuinmachines?

  Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com 

 • Wil je toch liever zelf een tuinmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

 • Volg ons gamma aan tuinmachines nu ook op FacebookHobbycenter D'Haese.