Elektrische tuinfrees

elektrische tuinfrees, elektrische tuinfrees kopen, elektrische tuinfrees online kopen, tuinfreesmachine, ploegfrees, ploegfreesmachine, grondfrees

Met de freesmachine voor de tuin maakt u de grond snel en efficiënt los of belucht. Maar dat is niet alles, je kunt eveneens het onkruid verwijderen of mest en compost onder de grond mengen. Er is een handmatige tuinfrees voor het kleinste werk, maar er is eveneens de elektrische tuinfrees om grote tuinen te cultiveren. De meeste tuinfrezen zijn in hoogte verstelbaar voor een eenvoudige bediening.

Vergelijk de belangrijkste eigenschappen

 • Elektrische aandrijving: Elektrische tuinfrezen zijn vaak voorzien van een krachtige elektrische motor die zorgt voor een soepele en stille werking. Deze aandrijving is milieuvriendelijk omdat er geen uitstoot van schadelijke gassen is, wat gunstig is voor zowel de gebruiker als het milieu.

 • Compact ontwerp: Elektrische tuinfrezen hebben doorgaans een compact ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn in kleine ruimtes zoals bloembedden, langs hekken en tussen struiken.

 • Verstelbare diepteregeling: De meeste elektrische tuinfrezen zijn uitgerust met een verstelbare diepteregeling, waarmee je de diepte van de grondbewerking nauwkeurig kunt instellen. Dit maakt het mogelijk om verschillende bodemtypen en gewassen te bewerken op de optimale diepte.

 • Veiligheidsopties: Veel elektrische tuinfrezen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals dodemansknoppen, die ervoor zorgen dat de machine onmiddellijk stopt als de gebruiker de controle verliest. Dit vermindert het risico op ongelukken en letsel tijdens het gebruik.

 • Geschikt voor lichte tot middelzware tuinwerkzaamheden: Elektrische tuinfrezen zijn ideaal voor het bewerken van kleine tot middelgrote tuinen, moestuinen en bloembedden. Ze kunnen worden gebruikt voor het omploegen van de grond, het verwijderen van onkruid en het voorbereiden van de bodem voor het planten.

 • Weinig onderhoud: Elektrische grondfrezen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig in vergelijking met benzine- of dieselmodellen. Omdat ze geen brandstofmotor hebben, zijn er geen olie- of brandstoffilters om te vervangen, en zijn er geen bougies of carburateurs die moeten worden afgesteld. Dit maakt ze kostenefficiënter en gemakkelijker te onderhouden op lange termijn.

Voordelen van een motoculteur

 • Gemakkelijke bediening: Elektrische grondfrezen zijn eenvoudig te bedienen, zelfs voor beginners in de tuinbouw. Ze vereisen geen ingewikkelde startsystemen zoals benzinemotoren.
 • Milieuvriendelijk: Ze stoten geen schadelijke emissies uit, waardoor ze een milieuvriendelijkere optie zijn dan sommige benzine-aangedreven alternatieven.
 • Stille Werking: In vergelijking met benzine-aangedreven tuinfrezen zijn elektrische modellen vaak stiller, wat gunstig is voor rustige woonomgevingen.
 • Lage kosten voor onderhoud: Elektrische motoren vereisen over het algemeen minder onderhoud dan benzine- of dieselvarianten, wat resulteert in lagere operationele kosten.
 • Makkelijk manoeuvreerbaar: Elektrische grondfrezen zijn vaak lichter en gemakkelijker te manoeuvreren dan grotere benzinemodellen, wat handig is voor kleinere tuinen of krappe ruimtes.
 • Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor verschillende bodemsoorten en kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het ploegen, beluchten, zaaien en plantklaar maken van de grond.
 • Precisiewerk: Elektrische grondfrezen zijn ideaal voor precisiewerk en het creëren van nette bedden, paden en randen.
 • Beperkte geluidsbelasting: De stille werking van elektrische motoren minimaliseert geluidsoverlast voor omwonenden.
 • Betaalbaarheid: Elektrische tuinfrezen zijn vaak betaalbaarder in vergelijking met sommige benzine-aangedreven tegenhangers.

Elektrische ploegmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een elektrische motorfrees online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw elektrische frezen bestellen. 

Heb je nog verdere vragen rond één van onze frezen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Vergelijken (0)

Einhell GC-RT 1440 elektrische grondfrees

Met deze GC-RT 1440M grondfrees van EINHELL verkrijgt u op een eenvoudige wijze een luchtige bodem. ..

€187,55 Excl. BTW: €155,00

Einhell GC-RT 1545 M grondfrees - 1500 W - 450 mm

Productbeschrijving Einhell GC-RT 1545 M grondfrees - 1500 Watt - 450 mmDe elektrische grondfre..

€199,65 Excl. BTW: €165,00

Hecht 732 elektrische tuinfrees 750 watt

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 732 ELEKTRISCHE tuinfrees " De elektrische tuinfrees 73..

€90,75 Excl. BTW: €75,00

Hecht 738 elektrische tuinfrees 1000 watt

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 738 ELEKTRISCHE tuinfrees " De elektrische tuinfrees Hecht 738 is..

€127,05 Excl. BTW: €105,00

Hecht 739 elektrische tuinfrees 1050 watt

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 739 ELEKTRISCHE tuinfrees " De Hecht 739 elektrisc..

€151,25 Excl. BTW: €125,00

Hecht 745 Grondfrees elektrisch 1500 watt

Productinformatie Hecht 745 elektrische grondfreesmachineDe Hecht 745 grondfrees biedt uitstekende p..

€133,10 Excl. BTW: €110,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Extra informatie

Tips voor de aankoop van een elektrische freesmachine | waar op letten? 

-Wil je een benzine tuinfrees kopen, accu tuinfrees kopen of een elektrische tuinfrees kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar! 

-Hoe vaak zal u de elektrische tuinfreesmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag. 

-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de motoculteur die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken. 

-Is het gewicht van de motorfrees niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer? 

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw elektrische freesmachine? Of koop je meteen een set aan? 

Elektrische frees online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een elektrische frees online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw elektrische frezen bestellen. 

Elektrische frezen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt ook altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie elektrische frezen. Heb je een elektrische frees bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw elektrische motoculteur en veel kennis ter zake.


Bekijk hierboven ook eens naar ons volledige gamma aan grondfrezen. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Tuinfrees kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op iedere grondfrees die je bij ons koopt. Bij ons bent u eveneens zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Waarom kiezen voor een motoculteur van Hobbycenter D'Haese ? 

Wanneer je een ploegmachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje: 

 • De beste prijs voor jouw elektrische grondfrees.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell grondfrezen en elektrische grondfrezen van Hecht 
 • Een divers aanbod aan elektrische freesmachines
 • Een elektrische grondfrees kopen met garantie.
 • We helpen je ook bij technische vragen rond ons gamma aan elektrische grondfrezen.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw elektrische grondfrees is ook mogelijk bij ons! 

De juiste grondfrees kopen voor de klus 

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze elektrische frezen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende: 

Ga je deze tuinfrees vaak gebruiken? 

Voor welke toepassingen zal ik deze elektrische frees gaan gebruiken? 

Is de elektrische tuinfreesmachine die je wil kopen wel krachtig genoeg? 

Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij mijn motorfrees te kopen?

Ik heb interesse in een grondfrees: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een elektrische grondfrees, tuinfrees, motoculteur, wisselstuk of een accessoire nodig?
Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze elektrische motorfrezen. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze elektrische tuinfreesmachines?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22