Tuinfrees

tuinfrezen, tuinfrees, tuinfrezen kopen, tuinfrees kopen, tuinfrees Hecht, tuinfrees Einhell, grondfrees, grondfrees kopen, grondfrees Hecht, grondfrees Einhell, tuinfreesmachine, ploegfrees, ploegfreesmachine

Grondfrezen van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreid assortiment meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie tuinfrezen, ploegmachines en grondfrezen zijn: 

Tuinfrezen online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een tuinfrees online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw tuinfrees bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze tuinfrezen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder in jouw zoektocht naar een ideale motorfrees!

Vergelijk de belangrijkste eigenschappen

 • Krachtige motor: Een krachtige motor is essentieel voor effectief frezen van de grond, vooral bij compacte of zware bodems.

 • Werkbreedte: De werkbreedte bepaalt hoeveel grond de tuinfrees per keer kan bewerken. Een brede werkbreedte kan de efficiëntie verhogen, maar kan ook meer kracht vereisen.

 • Diepteregeling: Een verstelbare diepteregeling stelt gebruikers in staat om de diepte van de grondbewerking aan te passen aan hun specifieke behoeften en bodemomstandigheden.

 • Type aandrijving: Tuinfrezen kunnen worden aangedreven door benzine, elektriciteit of handkracht. Elk type aandrijving heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van kracht, mobiliteit en onderhoud.

 • Mobiliteit: Het gewicht en de manoeuvreerbaarheid van de tuinfrees zijn belangrijk, vooral voor gebruik in kleinere tuinen of moeilijk bereikbare gebieden.

 • Veiligheidsfuncties: Veiligheidsfuncties zoals dodemansknoppen en beschermende omhulsels helpen gebruikers te beschermen tegen letsel tijdens het gebruik van de machine.

 • Onderhoudsgemak: Een tuinfrees die gemakkelijk te onderhouden is, met toegankelijke onderdelen en eenvoudige reiniging, kan de levensduur van de machine verlengen en de algehele gebruikservaring verbeteren.

 • Duurzaamheid: Duurzame materialen en constructie zorgen ervoor dat de tuinfrees bestand is tegen langdurig gebruik en diverse bodemomstandigheden.

 • Garantie: Een goede garantieperiode biedt gemoedsrust en dekking voor eventuele defecten of problemen met de tuinfrees na aankoop.

Voordelen van een motorfrees

  • Bodemverbetering: Een tuinfrees kan organisch materiaal zoals compost, mest of mulch in de grond mengen, waardoor je de bodemstructuur kunt verbeteren en de vruchtbaarheid van jouw gazon ook kunt verhogen.
  • Onkruidbestrijding: Door de grond te frezen, worden onkruidwortels verstoord en naar het oppervlak gebracht, wat het gemakkelijker maakt om ze te verwijderen voordat je gewassen plant.
  • Bodembeluchting: Het frezen van de grond verbetert de beluchting, waardoor zuurstof gemakkelijker toegang krijgt tot de wortels van planten van jouw gazon. Dit bevordert de groei van gezonde wortels.
  • Egalisatie: Tuinfrezen kunnen helpen om een ongelijkmatig niveau van grond te egaliseren, waardoor het gemakkelijker wordt om een vlak plantbed te creëren.
  • Voorbereiding voor het planten: Voordat je zaden of zaailingen plant, kun je met een tuinfrees de grond losmaken en fijn maken, wat de groeiomstandigheden voor je gewassen verbetert.
  • Tijdsbesparing: Tuinfrezen kunnen het handmatige werk en ook tijdrovend werk van spitten en bewerking van grond versnellen, waardoor je tijd en moeite bespaart.
   Verhoogde opbrengst: Door de bodem voor te bereiden met een tuinfrees kun je de opbrengst van je tuin vergroten, omdat planten betere groeiomstandigheden hebben.
  • Efficiëntie: Tuinfrezen zijn meestal snel en efficiënt in het cultiveren van grote oppervlakten, waardoor ze geschikt zijn voor het bewerken van zowel kleine tuinen als grotere landbouwgebieden.
  • Vermindering van bodemverdichting: Frezen kan helpen bij het verminderen van bodemverdichting, vooral op plaatsen waar machines of voertuigen vaak de grond hebben samengedrukt.
  • Seizoensgebonden werkzaamheden: Tuinfrezen kan je gebruiken in verschillende seizoenen, zoals de lente voor het voorbereiden van het plantbed, de herfst om gewasresten te vermengen en de grond voor te bereiden op de winter, enzovoort.

  Tips voor de aankoop van grondfrezen | waar op letten?

  • Wil je een benzine tuinfreesaccu tuinfrees of een elektrische tuinfrees kopenDoorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de tuinfrezen verbeteren ook ieder jaar!

  • Hoe vaak zal u de tuinfrees gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
  • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de grondfrees die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
  • Is het gewicht (kg) van de tuinfrees niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?
  • Heb je ook extra accessoires nodig voor mijn tuinfrees? Of koop je meteen een set aan?

  Tuinfrees met garantie kopen

  Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van het assortiment van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op iedere motoculteur die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

  Sub categorie

  Vergelijken (0)

  Hecht 7100 benzine tuinfrees 4-takt

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 7100 tuinfrees" De dynamische benzine tuinfrees He..

  €931,70 Excl. BTW: €770,00

  Hecht 7100 benzine tuinfrees SET 4-takt

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 7100 TUINSCHOFFEL IN SET" De Hecht 7100 set aanbieding omvat..

  €1.512,50 Excl. BTW: €1.250,00

  Hecht 732 elektrische tuinfrees 750 watt

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 732 ELEKTRISCHE tuinfrees " De elektrische tuinfrees 73..

  €90,75 Excl. BTW: €75,00

  Hecht 738 elektrische tuinfrees 1000 watt

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 738 ELEKTRISCHE tuinfrees " De elektrische tuinfrees Hecht 738 is..

  €127,05 Excl. BTW: €105,00

  Hecht 739 elektrische tuinfrees 1050 watt

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 739 ELEKTRISCHE tuinfrees " De Hecht 739 elektrisc..

  €151,25 Excl. BTW: €125,00

  Hecht 745 Grondfrees elektrisch 1500 watt

  Productinformatie Hecht 745 elektrische grondfreesmachineDe Hecht 745 grondfrees biedt uitstekende p..

  €133,10 Excl. BTW: €110,00

  Hecht 746 – benzine tuinfrees

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 746 tuinfrees" De Hecht 746 tuinfrees is geschikt voor het losmak..

  €302,50 Excl. BTW: €250,00

  Hecht 750 bakfrees 208cc 50 cm werkbreedte

  Regelmatig schoffelen of frezen hoort bij goed onderhoud van de bodem in de tuin. Een goede gro..

  €798,60 Excl. BTW: €660,00

  Hecht 752 Benzine grondfrees

  PRODUCTINFORMATIE HECHT 752 tuinfreesDe krachtige tuinfrees 752 van Hecht is onmisbaar als..

  €199,65 Excl. BTW: €165,00

  Hecht 761 benzine grondfrees

  Productbeschrijving Hecht 761 benzine grondfreesVoor de Hecht 761 benzine tuinfrees is het..

  €290,40 Excl. BTW: €240,00

  Hecht 784 tuinfrees op benzine 4-takt

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 784 tuinfrees" De krachtige benzine-aangedreven HECHT 784 be..

  €411,40 Excl. BTW: €340,00

  Hecht 785 benzine tuinfrees

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 785 frees" De Hecht tuinfrees 785 ploegt uw tuin snel en bet..

  €465,85 Excl. BTW: €385,00

  Hecht 790 BS - benzine tuinfreesmachine

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 790 BS benzinefreesmachine" De perfecte tuinhulp voor uw grond in de t..

  €695,75 Excl. BTW: €575,00

  Hecht 796 - benzinefreesmachine , zelfaangedreven systeem

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 796 benzinefreesmachine" De Hecht benzine tuinfrees 796 werk..

  €695,75 Excl. BTW: €575,00

  Hecht 7970 benzine tuinfrees

  Productbeschrijving Hecht 7970 tuinfreesMotorcultivator met mogelijkheid tot ombouw naar enkel-..

  €726,00 Excl. BTW: €600,00
  1 - 15 van 17 (2 pagina's)

  Extra informatie  Motoculteur kopen bij ons

  Bij Hobbycenter D'Haese bieden we altijd scherpe prijzen, ook in de categorie Tuinfrezen. Heb je een tuinfrees besteld bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je meteen van extra voordelen, zoals bijvoorbeeld 14 dagen de tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw tuinfrees en uitgebreide expertise. Bekijk hierboven ook ons volledige assortiment aan motorfrezen. Wil je persoonlijk advies op maat om het product te vinden dat het beste bij je past? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder op weg!

  De juiste tuinfrees voor de klus

  Bij het bekijken van onze producten is het belangrijk om aandachtig te kijken naar de eigenschappen en toepassingen van onze motoculteurs. We bieden altijd meerdere modellen aan, geschikt voor verschillende soorten gebruikers. Denk daarbij aan het volgende:

  • Hoe vaak zal je de grondfrees gebruiken?
  • Voor welke toepassingen zal ik deze tuinfrees inzetten?
  • Is de machine die je wilt kopen krachtig genoeg voor de klus die ik wil klaren?
  • Is een set wellicht een betere optie voor mijn motoculteur?
  • Welke werkdiepte heb je nodig?
  • Hoe wil je de aandrijving? Enkel vooruit of moet de machine ook een versnelling achteruit hebben?
  • Wat is de werkbreedte die je nodig hebt? Een goede werkbreedte is interessant om sneller de grond te kunnen bewerken en raden we dan ook aan bij een groter stuk grond.
  • Naar welk vermogen ben je op zoek?

  Voordelig tuinfrezen kopen

  Met name Einhell en Hecht bieden zeer gunstige prijzen. Je kunt een nieuwe kwaliteitsmachine aanschaffen tegen een scherpe prijs. Bovendien profiteer je van staffelkortingen voor je motoculteurs bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je aanschaft, hoe hoger de korting!

  Belgische bedrijven kunnen bovendien de BTW aftrekken, en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur zonder BTW opstellen. Als je ervoor kiest om je tuinfrees in de winkel op te halen, hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Daarnaast kun je op onze webshop regelmatig gebruikmaken van kortingscodes. Wil je meer informatie over de huidige codes voor extra korting? Stuur ons dan gerust een bericht!

  Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

  Bij de aanschaf van tuinfrezen bij Hobbycenter D'Haese profiteer je van diverse voordelen. We zetten ze graag voor je op een rij:

  • De beste prijs voor jouw toestel.
  • Betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht.
  • Een gevarieerd aanbod aan tuinfrezen. Ons assortiment is uitgebreid.
  • Tuinfrezen kopen met garantie.
  • We staan klaar om je te helpen bij technische vragen over onze motoculteurs.
  • Ook het aankopen van onderdelen of accessoires voor jouw tuinfreesmachine is mogelijk bij ons!

  Ik heb interesse om een tuinfrees te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

  Heeft u een tuinmachine, ploegmachine, wisselstuk of een accessoire nodig?

  Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze tuinfrezen. 

  Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze tuinfreesmachines?

  Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen.

  Wil je toch liever zelf een tuinfrees komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

  Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.