Tig lastoestellen

tig, tig kopen, tig lastoestel, tig lastoestel kopen, lastoestel kopen, lastoestel, tig Hecht, tig Einhell, lasapparaat, lasapparaat kopen, Tig lasapparaat, Tig lasapparaat kopen

Er zijn verschillende soorten lasapparaten en de ene las klus is preciezer dan de ander. Bij klussen die om precisie vragen is het slim om TIG lasapparaten te gebruiken. Een voorbeeld van klussen die om precisie vragen is bijvoorbeeld het restaureren van auto's en motoren. Wanneer je TIG lasapparaten gebruikt kun je lasverbindingen maken van zeer goede en hoge kwaliteit. Het gebruik van deze apparaten is erg complex. Daarom worden ze vaak gebruikt door ervaren lassers. Bij het lassen met de genoemde apparaten heb je geen toevoegmateriaal nodig.

Tig online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een Tig online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw tig bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze Tig's? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Tig lastoestellen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Tig lastoestellen. Heb je een Tig lastoorts bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw lastoestel en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

De juiste machine voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze machines. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je het lasapparaat vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit lasapparaat gaan gebruiken?
 • Is dit lasapparaat wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een set?

Vergelijken (0)

Güde GIS 160 TIG / HF Inverter lasapparaat

De Güde Inverter lasmachine GIS 160 TIG / HF is ontworpen voor professioneel lassen aan assemblage e..

€269,95 Excl. BTW: €223,10

Lasapparaat TIG 180

Deze TIG las-set kan worden gebruik om bijvoorbeeld aanhangers, fietsframes, grasmaaiers d..

€354,95 Excl. BTW: €293,35

Lasapparaat TIG 200

Dit TIG lasapparaat met een vermogen van 200 Ampere biedt zeer hoge laskwaliteit en is geschikt voor..

€369,95 Excl. BTW: €305,74

MIG / TIG / MMA-160: 3-in-1 Synergische Inverter lasmachine

Kenmerken: Draagbaar MIG / MMA / LIFT TIG 3 IN 1 lasapparaat IGBT-invertertechnologie Gas / gas..

€399,95 Excl. BTW: €330,54

TIG 200

TIG 200 De KENMAY HF DC is het ideale lasapparaat voor algemeen gebruik. geschikt voor het lassen v..

€369,95 Excl. BTW: €305,74
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Extra informatie

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw Tig?

Wanneer je een Tig lastoestel koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw Tig.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell lastoestellen en Hecht lastoestellen.
 • Een divers aanbod.
 • Een lastoestel kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw lastoestel is ook mogelijk bij ons!

Tig lasapparaat kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Tig lastoestel kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Tig lastoestellen. Heb je een TIG bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw product en veel kennis ter zake.


Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Ik heb interesse in een lasapparaat: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een TIG lastoestel, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze TIG lastoestellen?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een TIG lastoestel komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.