Inverter generator

Inverter, inverter kopen, generator, generator kopen, inverter generator, inverter generator kopen

Inverter generator online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een inverter generator online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw stroomgroep bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze stroomgroepen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Voordelen

 • Stabiele stroomtoevoer: Inverter generators leveren een constante en stabiele stroom, wat cruciaal is voor gevoelige elektronica en apparatuur.
 • Efficiënt brandstofgebruik: Ze passen automatisch het brandstofverbruik aan op basis van de aangesloten belasting, waardoor je brandstof bespaart en kosten verlaagt.
 • Stille werking: Inverter generators zijn ontworpen met geluidsarme technologie, wat zorgt voor een stille werking, ideaal voor kamperen of gebruik van stroom in woonwijken.
 • Lichtgewicht en draagbaar: Ze zijn lichter dan traditionele generatoren, waardoor ze compact & gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn.
 • Schone energie: De geavanceerde technologie in inverter generators zorgt voor een zuivere en stabiele stroom, wat belangrijk is voor elektronica en apparaten die gevoelig zijn voor schommelingen.
 • Geschikt voor gevoelige elektronische apparaten: Door de schone stroom zijn ze veilig te gebruiken voor laptops, smartphones, en andere elektronische apparaten.
 • Parallel schakeling: Veel inverter generators kunnen parallel worden geschakeld om meer continu vermogen te leveren wanneer dat nodig is.
 • Automatische omschakeling: Sommige modellen schakelen automatisch over naar de juiste snelheid om de belasting te handhaven, waardoor een optimale efficiëntie wordt gegarandeerd en je geen schrik hoeft te hebben voor overbelasting.
 • Minder onderhoud: Ze hebben doorgaans een lager onderhoudsniveau in vergelijking met traditionele generatoren.
 • Geschikt voor uiteenlopende toepassingen: Of het nu gaat om kamperen, noodsituaties, evenementen in de buitenlucht of bouwplaatsen, inverter generators zijn veelzijdig.

Tips voor de aankoop van een stroomgroep | waar op letten?

-Wil je een benzine inverter generator of een diesel inverter generator kopen ? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de stroomgroep gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de stroomgroep die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de stroomgenerator niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw stroomgroep? Of koop je meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Hecht IG 2200 geluidsarme generator benzine 2000 watt

Productbeschrijving Hecht IG 2200 geluidsarme generator benzine 2000 wattEenfase-wisselstroomge..

€447,70 Excl. BTW: €370,00

Hecht IG 3601 inverter generator

PRODUCTINFORMATIE "HECHT IG 3601 INVERTER"De HECHT IG3601 is een krachtige stroomgenerator met ..

€477,95 Excl. BTW: €395,00

Hecht IG4500 Inverter - stoomgenerator

Productbeschrijving Hecht IG4500 Inverter - aggregaat met AVRZekering, digitale voltmeter, AVR ..

€816,75 Excl. BTW: €675,00

Stille inverter generator ig 1100

Hecht IG 1100De HECHT IG 1100 is een krachtige stroomgenerator met de nieuwste invert..

€272,25 Excl. BTW: €225,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Extra informatie

Stroomgenerator kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Inverter generatoren. Heb je een stroomgroep bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw stroomgroep en veel kennis ter zake.


Bekijk hierboven ook eens ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

De juiste stroomgroep kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze stroomgroepen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de inverter generator vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze inverter generator gebruiken?
 • Is deze stroomgroep wel krachtig genoeg? Hoeveel vermogen of capaciteit heb je nodig?
 • Neem ik toch niet beter een set?

Goedkope inverter generator kopen 

Einhell en vooral Hecht zijn tevens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting! 

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw voor de aankoop van hun tuinmachines. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje! 

Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese voor jouw aggregaat? 

Wanneer je een generator koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje: 

 • De beste prijs voor jouw stroomgroep. 

 • Goede en betrouwbare merken voor generator zoals Hecht inverter generatoren en Einhell inverter generatoren. 

 • Een inverter generator met garantie kopen. 

 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond stroomgroepen. 

 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw stroomgroep is ook mogelijk bij ons! 

Inverter generator met garantie kopen

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Ik heb interesse in een inverter generator: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een inverter generator, generator, aggregaat, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze stroomgroepen. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze inverter generatoren? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een stroomgroep komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.