Soldeerbouten

soldeerbout, soldeerbout kopen, soldeerbout online kopen

Je kunt de soldeerbout voor allerlei werkzaamheden gebruiken om metalen te lassen: bijvoorbeeld de reparatie van gereedschapsmachines, het maken van printplaten, het maken van sieraden of het bouwen van maquettes. Een soldeerbout werkt via tin. Als je deze tin gaat opwarmen met de bout dan zal het tin beginnen te smelten bij 450 graden. U kunt kiezen tussen een gas soldeerbout of een elektrische variant. 

Soldeerbout online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een soldeerbout online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw soldeerbout bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze soldeerbouten? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Soldeerbouten kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Soldeerbouten. Heb je een soldeerbout bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw soldeerbout en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma.

Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Goedkope soldeerbout kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Vergelijken (0)

6-delige soldeerpistool set 100 w

Voor lichte tot zware solderen toepassingen. Ideaal voor de gebruik op elektrische verbindingen, ver..

€24,99 Excl. BTW: €20,65

Soldeerijzer, 40 W

Soldeerijzer, geschikt voor algemene elektrische soldeerdoeleinden op stroomkringen, middel dikke dr..

€9,75 Excl. BTW: €8,06
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie

Tips voor de aankoop van een soldeerbout | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrische soldeerbout kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de soldeerbout gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de soldeerbout die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een soldeerbout set aan?

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw soldeerbout?

Wanneer je een soldeerbout koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw soldeerbout.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell soldeerbouten, Silverline soldeerbouten en Hecht soldeerbouten.
 • Een divers aanbod aan soldeerbouten.
 • Een soldeerbout kopen met garantie.
 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond onze soldeerbouten.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw soldeerbout is ook mogelijk bij ons!

De juiste soldeerbout kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze soldeerbouten. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de soldeerbout vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze soldeerbout gebruiken?
 • Is de soldeerbout die je wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij mijn soldeerbout te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een set?

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een soldeerbout, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze soldeerbouten. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze soldeerbouten? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een soldeerbout komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.