Accu slijptoestellen

accu slijptoestel, accu slijptoestel kopen, accu slijptoestel online kopen

Accu slijptoestel online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een accu slijptoestel online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw accu slijptoestel bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze accu slijptoestellen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Vergelijken (0)

Einhell kit haakse slijper op accu

Productbeschrijving Einhell kit haakse slijper op accuDraadloos slijpen doe je met de Einhell T..

€193,60 Excl. BTW: €160,00

Güde LGAP 18-3020 Starterkit accu 2 A

Gude LGAP 18-3020 starterkit Accu 2 Ah + snellader Passend bij de apparaten van de 18V E³ accus..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Hecht 1320 haakse slijperkit 3.0 Ah

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1320 HAAKSE SLIJPER" De haakse accu-slijper 1320 van Hecht&n..

€156,09 Excl. BTW: €129,00
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Extra informatie


Tips voor de aankoop van een slijpmachine | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de slijpmachine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Accu slijptoestellen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Accu slijptoestellen. Heb je een accu slijptoestel bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw accu slijptoestel en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw accu slijptoestel?

Wanneer je een slijptoestel koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs voor jouw slijptoestel
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
  • Een divers aanbod
  • Een accu slijpmachine kopen met garantie
  • We helpen je eveneens bij technische vragen
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw slijpmachine op accu is ook mogelijk bij ons!

Goedkoop slijptoestel op accu kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een accu slijptoestel, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze accu slijptoestellen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een slijptoestel komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.