Schroevendraaiers

Handschroevendraaiers zijn geschikt voor het snel vastdraaien of losdraaien van gleuf- of kruiskopschroeven. Er zijn ook speciale Torx- of Hex-schroevendraaiers. Handig is bijvoorbeeld een set losse bits of losse schroevendraaiers. Met een spanningstester kun je eenvoudig controleren of iets onder spanning staat. Maak gebruik van een schroevendraaier met een magnetische kop om te voorkomen dat u al heel snel schroeven gaat verliezen. De haakse schroevendraaier of hoekschroevendraaien kan worden gebruikt om op moeilijk bereikbare plaatsen en hoeken schroeven vast te gaan maken. 

Vergelijken (0)

11-delige geïsoleerde soft-grip schroevendraaier set

Geïsoleerde chroom vanadium schacht met geharde punt. Isolatie-beschermde schacht en ergonomische ha..

€17,95 Excl. BTW: €14,83

5-delige slagschroevendraaier set

Volledig omkeerbare werking (rechtsom en linksom). 1/2" vierkant aandrijving voor het gebruik met 1..

€14,05 Excl. BTW: €11,61
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie

Schroevendraaier online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een schroevendraaier online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw schroevendraaier bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze schroevendraaiers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Schroevendraaiers kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie schroevendraaiers. Heb je een schroevendraaier bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw schroevendraaier en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!