Rug- en motorsproeier Hecht 459

Rug- en motorsproeier Hecht 459 video
Rug- en motorsproeier Hecht 459

Rug- en motorsproeier Hecht 459

Merk:Hecht
Productcode:459 / 8595614902205
Beschikbaar:Op voorraad
  • €284,35

  • Excl. BTW: €235,00


De sterke motor van de Hecht 459 motor sproeier zorgt voor een hoge luchtstroom en dus een hoog bereik van 16 meter. Zo is het apparaat ideaal voor boomgaarden, broeikasbouw en landbouw!

De universele  459 motor spuit is een flexibele allround met 3-in-1 functie. Het is geschikt voor  vloeibare meststof, granulaat en zoutverdeler, evenals bladblazer in één. De omzetting gebeurt met een paar handen.

In de zomer kan het bijvoorbeeld dienen  als vloeibare meststofspuit of als kunstmestverspreider. In de herfst wordt het gebruikt als bladblazer en in de winter wordt het gebruikt als zoutverdeler.
De 14 liter tank kan met vloeistoffen gevuld worden, evenals granules of zout. Door de grote vulopening kan de tank snel en zonder verlies en gemakkelijk te reinigen worden gevuld.

De motor van de sprayer is duurzaam en sterk en met een maximale luchtstroom van 1060 m³ / h, naast de werkelijke meststoffenfunctie, zelfs geschikt voor bladblazen.

Om ervoor te zorgen dat de vloeibare meststof gelijkmatig wordt toegepast, heeft de motorspuit een aparte pomp en een toevoerklep waarmee het voeden van de vloeibare meststof traploos geregeld kan worden tot maximaal 4 liter / minuut.

Dankzij de bijgeleverde luchtgeleiders kan de sterke luchtstroom, zoals gewenst, worden aangepast, zodat een optimale misting van de vloeistoffen en daarmee een perfect bemestings effect wordt bereikt.

Met de benzinemotor spuit krijgt u een onmisbare helper.

Container volume: 14 liter
Brandstof: 1: 40 mengsel van benzine
Ontsteking: CDI
Blaascapaciteit: 1060 m³ / h
Tankinhoud:
1,5 liter
Prestaties van de apparatuur:
2,65 Kw
Gewicht: 10,5kg / 24,5kg
Motor: 1-cilinder 2-takt
Verplaatsing: 59,2 cc

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Rug- en motorsproeier Hecht