RG-ET 5531 - Grastrimmer

RG-ET 5531 - Grastrimmer

RG-ET 5531 - Grastrimmer

Merk:Einhell
Productcode:RG-ET 5531
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €72,60

  • Excl. BTW: €60,00

De elektrische gazontrimmer RG-ET 5531 is een zeer hoogwaardige machine, die bij het trimmen van moeilijk toegankelijke plekken in de tuin maximaal bedieningscomfort biedt en in een handomdraai zorgt voor een verzorgd gazon. Dankzij de 90° en 180° draaibare en in drie trappen kantelbare motorkop voor het gemakkelijke snijden op verticale vlakken is de gazontrimmer zeer veelzijdig inzetbaar. Zijn traploos telescopeerbare geleidesteel met comfortabele tweehandsgeleiding en extra handgreep maakt de nauwkeurige aanpassing aan de lichaamsgrootte mogelijk om zonder vermoeidheid te werken.

De RG-ET 5531 beschikt over een robuuste, krachtige universele motor. Zijn onverslijtbare behuizing en de praktische extra handgreep bestaan uit hoogwaardige, stootvaste kunststof. De dubbele draad werkt dankzij volautomatische draadgeleiding altijd met de optimale lengte en bereikt een zeer zuiver snijbeeld. Een reservedraadspoel kan direct aan het apparaat, klaar voor het grijpen, in de praktische houder worden opgeborgen. Met het afneembare leiwiel kan de gazontrimmer gemakkelijk geschoven en daarbij uiterst exact gestuurd worden. Een flowerguard beschermt bloemen en sierplanten tegen beschadiging, en de verstelbare randroller maakt het mogelijk om randen van gazons en bloembedden perfect te snijden. De voedingskabel van de gazontrimmer is door een snoerontlastingsklem beschermd tegen slijtage.

Kenmerken: Kantgeleidingswiel, Drievoudig kantelbare motorkop, Verstelbaar handvat met geïntegreerde reservespoel, Motorkop 90° en 180° draaibaar voor gemakkelijke kantbewerking, Inclusief 2e draadspoel.

Specificaties: Voeding 230 V - 50 Hz, Vermogen 550 W, Snijcirkel 310 mm, Toerental 9000 t/min, Nylon draad 1,4 mm, Draadlengte 10 m (2x5m), Draadtoevoersysteem; volledig automatisch

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: grastrimmer, grastrmmer kopen