Veegmachine

Veegmachine, borstelmachine, Veegmachine kopen, Veegmachine online kopen, handveegmachine, handveegmachine kopen, sweeper, sweeper kopen, Hecht veegmachine, benzine veegmachine

Ben je het ook beu om de ganse tijd alles in huis schoon te maken? Zeg vaarwel tegen stoffer en blik en gebruik voortaan een professionele veegmachine of borstelmachine. Gebruik dit type machine om sneller en efficiënter te werken en snel trottoirs, straten, opritten en terrassen schoon te maken. De handveegmachine vangt moeiteloos al het vuil op in de opvangbak, je kunt hem gemakkelijk legen en proper houden.

Vergelijk de belangrijkste eigenschappen

 • Aandrijving: Veegmachines kunnen worden aangedreven door een motor op brandstof (benzine of diesel) of door elektriciteit. De keuze hangt af van de vereisten van de specifieke toepassing.

 • Veegbreedte: Dit is de breedte van het veegpad dat de machine kan afdekken tijdens het gebruik. Een grotere veegbreedte zorgt voor een efficiëntere reiniging van grote oppervlakken.

 • Capaciteit: De capaciteit van de vuil opvangbak bepaalt hoeveel vuil en afval de veegmachine kan verzamelen voordat je deze dient te ledigen. Een grotere capaciteit vermindert de frequentie van het legen.

 • Type borstels: Veegmachines kun je uitrusten met verschillende soorten speciale borstels, zoals nylon borstels voor het vegen en schoonmaken van harde oppervlakken zoals bijvoorbeeld harde vloeren en zijborstels voor het reinigen langs randen en hoeken.

 • Aanpassingsmogelijkheden: Sommige veegmachines bieden de mogelijkheid om de borsteldruk, de borstelhoek en de veegsnelheid aan te passen, afhankelijk van het type oppervlak en de mate van vervuiling.

 • Manoeuvreerbaarheid: De manoeuvreerbaarheid van de veegmachine is belangrijk, vooral bij het reinigen van smalle doorgangen en moeilijk bereikbare gebieden. Kies een model met een goede wendbaarheid en draaicirkel.

 • Geluidsniveau: Voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals woonwijken of commerciële gebieden is het belangrijk om een veegmachine te kiezen met een laag geluidsniveau om overlast te minimaliseren.

 • Onderhoudsgemak: Een professionele veegmachine dien je regelmatig te onderhouden om optimale prestaties te behouden. Kies een model met gemakkelijk toegankelijke onderdelen en een eenvoudig schoonmaakproces.

 • Duurzaamheid: Een stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een langere levensduur van de veegmachine, zelfs bij intensief gebruik en in ruwe omstandigheden.

 • Veiligheidsvoorzieningen: Veiligheid is een prioriteit bij het gebruik van veegmachines. Kies een model met functies zoals noodstopschakelaars, beschermkappen en veiligheidssensoren om ongelukken te voorkomen tijdens het gebruik.

Alle voordelen van een veegmachine op een rijtje

 • Efficiënt reinigen: professionele veegmachines zorgen voor een snelle en grondige reiniging van grote oppervlakken. Een efficiënte reiniging waardoor je bijgevolg tijd en moeite bespaart.
 • Tijdsbesparing: Het gebruik van een professionele veegmachine resulteert in aanzienlijke tijdsbesparing in vergelijking met handmatig vegen, vooral bij uitgestrekte gebieden.
 • Verbeterde resultaten: Deze machines leveren consistente en professionele schoonmaakresultaten, ongeacht het type oppervlak. Onze toestellen hebben ook een kleine draaicirkel.
 • Veegcapaciteit: Veegmachines kunnen zowel droog vuil als nat vuil aan, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden en omgevingen.
 • Veelzijdigheid: je kunt ze gebruiken op een verscheidenheid aan grotere oppervlakken, zoals bijvoorbeeld beton, asfalt, tegels en houten vloeren.
 • Mobiliteit: Veegmachines zijn meestal gemakkelijk te manoeuvreren en kun je ook gebruiken in krappe ruimtes en rond obstakels.
 • Weinig onderhoud: Borstelmachines vereisen over het algemeen minimaal onderhoud, zoals het schoonmaken van de borstels en filters.
 • Een veegmachine voor professioneel gebruik: De meeste veegmachines zijn geschikt voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen met grote oppervlaken, zoals het schoonhouden van winkels, parkings en magazijnen.
 • Verbeterde veiligheid: Het verwijderen van vuil en bladeren van trottoirs en opritten vermindert het risico op uitglijden en vallen.

Veegmachines kopen van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide assortiment meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie veegmachines is: 

Veegmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een benzine veegmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw handveegmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze borstelmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op!

Tips voor de aankoop | waar op letten?

 • Wil je een benzineaccu of een elektrische veegmachine kopen? Doorgaans zijn benzine borstelmachines de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

 • Hoe vaak zal u de veegmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
 • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de benzine veegmachine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
 • Is het gewicht van de handveegmachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?
 • Heb je ook extra accessoires nodig voor mijn handveegmachine? Of koop je toch liever meteen een set aan? Bij ons kun je de volgende accessoires kopen:
  • Een opvangbak
  • Een sneeuwploeg
  • Freeskop

Vergelijken (0)

Hecht 8065 veegmachine

Productbeschrijving Hecht 8065 veegmachineDe handveger veegt en verzamelt gemakkelijk vuil van ..

€90,75 Excl. BTW: €75,00

Hecht 8514 Benzine veegmachine, stofzuiger en blazer

Productbeschrijving Hecht 8514 Benzine veegmachine, stofzuiger en blazerDe HECHT 8514 is een ze..

€786,50 Excl. BTW: €650,00

Hecht 8615 veegmachine op benzine 4-takt

Productbeschrijving Hecht 8615 veegmachineMultifunctionele professionele veegmachine (roterende..

€713,90 Excl. BTW: €590,00

Hecht 8616 SE veegmachine

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 8616 SE VEEGMACHINE" De benzine veegmachine Hecht 8616 SE met extra li..

€871,20 Excl. BTW: €720,00

Hecht 8616 veegmachine 62 cm

Productbeschrijving Hecht 8616 veegmachine 62 cmDeze veegmachine van Hecht is uitgeru..

€847,00 Excl. BTW: €700,00

Hecht 8680 SE veegmachine met turbo rolborstel

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 8680 SE VEEGMACHINE" Heeft u een groot asfalt of verhard terrein om te..

€895,40 Excl. BTW: €740,00

Opvangbak voor veegmachine Hecht

Met deze metalen opvangbak, die u eenvoudig aan de veegmachine kunt vasthaken, vangt u uitstekend vu..

€171,82 Excl. BTW: €142,00

Veegmachine 8101 BS

Benzine aangedreven zelfrijdende multifunctionele veegmachine met stalen chassis. Aangedreven door 4..

€1.234,20 Excl. BTW: €1.020,00

Veegmachine Hecht 8101S

Productbeschrijving Veegmachine Hecht 8101SHecht veegmachine voor het schoonvegen van bijvoorbeeld a..

€1.095,05 Excl. BTW: €905,00
1 - 9 van 9 (1 pagina's)

Extra informatie

De juist borstelmachine voor jouw klus

Bij het bekijken van onze producten is het van belang om goed te letten op de eigenschappen en toepassingen van onze veegmachines. Wij bieden altijd diverse modellen aan, geschikt voor verschillende soorten gebruikers. Overweeg daarom het volgende:

 • Hoe vaak verwacht je de handveegmachine te gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze handveegmachine inzetten?
 • Beschikt de handveegmachine die je wilt aanschaffen over voldoende kracht?
 • Hoeveel cm werkbreedte heeft het toestel? Is dat voldoende?
 • Is de veegmachine in hoogte verstelbaar?
 • Beschikt de machine over een krachtige motor?
 • Kan je het toestel ook inzetten voor grote oppervlakken?

Professionele veegmachine met garantie kopen

Hobbycenter D'Haese is een officiële verdeler van vooraanstaande merken zoals Hecht, Lumag en Einhell, en enkele andere gerenommeerde namen in de tuinmachine fabrikanten. Hierdoor kan je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op iedere borstelmachine die je bij ons aanschaft. Bij ons ben je verzekerd van tuinmachines of gereedschappen van de hoogste kwaliteit.

Professionele veegmachines kopen bij ons

Bij Hobbycenter D'Haese profiteer je altijd van een scherpe prijs, ook in de categorie veegmachines. Heb je een veegmachine of borstelmachine besteld bij Hobbycenter D'Haese? Dan geniet je eveneens direct van extra voordelen, zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw veegmachine en uitgebreide kennis op dit gebied. Bekijk hieronder ook eens ons volledig assortiment aan borstelmachines. Wens je persoonlijk advies op maat om de juiste borstelmachine te vinden die het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Betaalbare veegmachine kopen

Vooral Hecht biedt een zeer gunstige prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine om te schoonmaken tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien kan je rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je aanschaft, hoe meer korting je ontvangt!

Belgische bedrijven kunnen daarnaast hun BTW aftrekken, en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur opstellen zonder btw. Als je ervoor kiest om een professionele veegmachine of brostelmachine af te halen in onze winkel, hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Geniet ook van regelmatige kortingscodes. Wil je meer informatie over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een e-mail!

Ik heb interesse om een borstelmachine te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een veegmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze professionele veegmachines. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze handveegmachines?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com.

Wil je toch liever zelf een handveegmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.