Sneeuwruimer

sneeuwruimer, sneeuwruimer kopen, sneeuwruimer online kopen

Ben je het ook beu om de iedere winter de tuin en de oprit vrij van sneeuw te maken? Zeg vaarwel tegen stoffer en blik en gebruik voortaan een sneeuwruimer. Gebruik dit type machine om sneller en efficiënter te werken en snel trottoirs, straten, opritten en terrassen schoon te maken. De sneeuwruimer verplaatst moeiteloos grote hoeveelheden sneeuw.

Voordelen

 • Efficiëntie: Een sneeuwruimer verwijdert moeiteloos sneeuw snel en grondig, waardoor je oprit, trottoirs en andere gebieden gemakkelijk begaanbaar kunt houden.
 • Tijdbesparing: Het gebruik van een sneeuwruimer bespaart aanzienlijk tijd en moeite in vergelijking met handmatig sneeuwscheppen, wat vooral waardevol is bij grote sneeuwbedekkingen.
 • Veiligheid: Sneeuwruimers verminderen het risico op uitglijden en vallen door sneeuw en ijs te verwijderen, wat de veiligheid van bewoners en bezoekers verbetert.
 • Minder inspanning: Het gebruik van een sneeuwruimer vermindert de fysieke belasting en het risico op blessures die vaak gepaard gaan met handmatig sneeuwruimen.
 • Betrouwbaarheid: Sneeuwruimers zijn betrouwbaar en kunnen consistent sneeuwruimen, zelfs bij zware en langdurige sneeuwval.
 • Sneeuwblazen of ploegen: Sneeuwruimers bieden de mogelijkheid om sneeuw te blazen of te ploegen, afhankelijk van de omstandigheden en de gewenste resultaten.
 • Multifunctionaliteit: Sommige sneeuwruimers kun je ook gebruiken als bladblazer in de herfst, waardoor ze het hele jaar door praktisch zijn.
 • Brandstofefficiëntie: Veel sneeuwruimers zijn ontworpen met brandstofefficiëntie in gedachten, waardoor ze zuinig zijn in het gebruik van brandstof.
 • Mobiliteit: Sneeuwruimers zijn meestal gemakkelijk te manoeuvreren en kunnen worden gebruikt op opritten, trottoirs en andere krappe ruimtes.
 • Professioneel gebruik: Ze zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor commerciële toepassingen, zoals het sneeuwvrij maken van parkings en bedrijvenzones.

Sneeuwruimers kopen van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie sneeuwruimers is: 

Sneeuwruimer online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een sneeuwruimer online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw sneeuwruimer bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze tuinmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Tips voor de aankoop van een sneeuwfrees | waar op letten?

 • Wil je een benzine sneeuwruimeraccu sneeuwruimer of een elektrische sneeuwruimer? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines om sneeuw te ruimen, verbeteren ook ieder jaar!

 • Hoe vaak zal u de sneeuwruimer gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
 • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de sneeuwruimer of sneeuwfrees die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
 • Is het gewicht van de sneeuwruimer niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?
 • Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw sneeuwfrees ? Of koop je toch liever meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Hecht 9040 accu sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9040 accu sneeuwblazer" ACCU aangedreven roterende sneeuwblazer - 40 V..

€393,25 Excl. BTW: €325,00

Hecht 9200 elektrische sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9200 elektrische sneeuwblazer"   Beschrijving: Motortyp..

€157,30 Excl. BTW: €130,00

Hecht 9334 SQ benzine sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9334 SQ benzine sneeuwblazer" De aantrekkelijke sneeuwblazer Hecht 933..

€1.936,00 Excl. BTW: €1.600,00

Hecht 9534 SQ benzine sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9534 SQ benzine sneeuwblazer" Met deze benzine sneeuwblazer 9534 QS va..

€2.383,70 Excl. BTW: €1.970,00

Hecht 9542 SQ benzine sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9542 SQ benzine sneeuwblazer" Onze Hecht sneeuwblazer 9..

€2.299,00 Excl. BTW: €1.900,00

Hecht 9555 benzine sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9555 benzine sneeuwblazer" Comfortabel, snel en moeiteloos sneeuw..

€544,50 Excl. BTW: €450,00

Hecht 9555 SE benzine sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE HECHT 9555 SE benzine sneeuwblazerComfortabel, snel en moeiteloos sneeuwvrij ..

€641,30 Excl. BTW: €530,00

Hecht 9661 benzine sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9661 benzine sneeuwblazer" De sneeuwblazer Hecht 9661 is bijzonder gem..

€992,20 Excl. BTW: €820,00

Hecht 9661 SE benzine sneeuwblazer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9661 SE benzine sneeuwblazer" De sneeuwblazer 9661 SE van Hecht&n..

€1.125,30 Excl. BTW: €930,00

Hecht 9666 sneeuwblazer op rupsen

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9666 rups sneeuwblazer" Onze Hecht 9666 sneeuwblazer is het ..

€1.887,60 Excl. BTW: €1.560,00
1 - 10 van 10 (1 pagina's)

Extra informatie

De juiste sneeuwruimer voor jouw klus

Bij het bekijken van onze producten is het essentieel om goed te letten op de eigenschappen en toepassingen van onze sneeuwruimers. Wij bieden altijd diverse modellen aan, geschikt voor verschillende soorten gebruikers. Overweeg daarom het volgende:

 • Hoe vaak verwacht je de sneeuwfrees te gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze sneeuwblazer inzetten?
 • Beschikt de sneeuwruimer die je wilt aanschaffen over voldoende kracht?
 • Welke werkbreedte heb je nodig?
 • Is alles inbegrepen, of heb je andere accessoires nodig? Of dien ik deze apart aan te schaffen bij de sneeuwfrees?
 • Is het wellicht verstandiger om een sneeuwruimer set aan te schaffen?
 • Hoeveel werkbreedte heb je nodig?

Sneeuwblazers kopen bij ons

Bij Hobbycenter D'Haese profiteer je altijd van een scherpe prijs, ook in de categorie sneeuwruimers. Heb je een sneeuwruimer besteld bij Hobbycenter D'Haese? Dan geniet je eveneens direct van extra voordelen, zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw sneeuwruimer en uitgebreide kennis op dit gebied. Bekijk hieronder ook eens ons volledige assortiment. Wens je persoonlijk advies op maat om de juiste sneeuwfrees te vinden die het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Sneeuwfrezen kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is een officiële verdeler van vooraanstaande merken zoals Hecht, Lumag en Einhell, en enkele andere gerenommeerde namen in de tuinmachine fabrikanten. Hierdoor kan je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel dat je bij ons aanschaft. Bij ons ben je verzekerd van gereedschappen en tuinmachines van de hoogste kwaliteit.

Betaalbare sneeuwfrees Kopen

Vooral Einhell en Hecht bieden zeer gunstige prijzen. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien kan je rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je aanschaft, hoe meer korting je ontvangt!

Belgische bedrijven kunnen daarnaast hun BTW aftrekken, en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur opstellen zonder btw. Als je ervoor kiest om een sneeuwfrees af te halen in onze winkel, hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Geniet ook van regelmatige kortingscodes. Wil je meer informatie over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een e-mail!

Waarom Kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een tuinmachine aanschaft bij Hobbycenter D'Haese, profiteer je van tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag voor je op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw sneeuwruimer.
 • Betrouwbare en hoogwaardige merken zoals Lumag sneeuwblazers en Hecht sneeuwblazers.
 • Een divers assortiment aan sneeuwruimers.
 • Mogelijkheid om een sneeuwruimer met garantie aan te schaffen.
 • We staan ook klaar om je te helpen met technische vragen rondom onze sneeuwfrezen.
 • Het is tevens mogelijk om onderdelen of accessoires aan te schaffen voor jouw sneeuwruimer bij ons!

Ik heb interesse om een sneeuwblazer te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een sneeuwruimer, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze sneeuwruimers. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze sneeuwruimers?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com.

Wil je toch liever zelf een sneeuwruimer komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.