Professionele 80 Volt accumachines

Professionele 80 Volt accumachines Professionele 80 Volt accumachines
Professionele 80 Volt accumachines

Professionele 80 Volt accumachines

Merk:Greenworks
Productcode:000000000
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €0,00

  • Excl. BTW: €0,00

Met 80 Volt accu tuingereedschap introduceert Greenworks in 2015 het hoogste voltage in de markt. De 80 Volt Greenworks Pro lijn is ontwikkeld voor de professionele gebruiker van tuinmachines. De grootste voordelen van accu-tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen.

De unieke koolborstelvrije DigiPro motoren in combinatie met de 80 Volt Lithium ION accu’s zorgen voor prestaties vergelijkbaar met gemotoriseerde machines. De lijn bestaat uit een grasmaaier, kettingzaag, bladblazer, heggenschaar en trimmer in combinatie met een 80 Volt 2.0 Ah Lithium ION accu en 30 minuten snel lader.

Gedurende het jaar 2015 volgen de introductie van een 80 Volt 4.0. Ah accu en een Back-Pack accu. Een Back-Pack is een accu pakket welke op de rug gedragen kan worden en vooral in combinatie met “hand gedragen” machines gebruikt zal worden. Met de Back-Pack accu zal de werktijd aanzienlijk vergroot worden. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu's ( zowel 2.0 Ah als de nog te introduceren 4.0 Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 80 Volt lijn. Greenworks 80 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

MEER INFO & PRIJZEN , CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.