Freesmachines

freesmachine , freesmachine kopen, freesmachine online kopen

Een freesmachine gebruik je om gleuven en profielranden aan te brengen in onder andere hout en metaal. Omdat elk project om andere details vraagt, heb je dus een hoop frezen waar je uit kunt kiezen. Een multifrees kun je bijvoorbeeld voor veel verschillende werkzaamheden gebruiken, en een bovenfrees is zeer geschikt om profielranden te maken. Daarnaast heb je ook nog een lamellenfrees, muurfrees, lakfrees en kantenfrees. Je hoeft echter niet al deze apparaten apart aan te schaffen, opzetstukken voor de multifrees geven je de mogelijkheid om meerdere soorten klussen te voltooien.

Freesmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een freesmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw freesmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze freesmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Freesmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Freesmachines. Heb je een freesmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw freesmachine en veel kennis ter zake.

Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Goedkope freesmachine kopen

Einhell en voor Hecht zijn tevens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Sub categorie

Extra informatie

Tips voor de aankoop van een frees | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrische freesmachine kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de freesmachine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig voor jouw freesmachine? Of koop je meteen een set aan?

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw freesmachine?

Wanneer je een freesmachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw freesmachine.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell freesmachines en Hecht freesmachines.
 • Een divers aanbod aan freesmachines.
 • Een freesmachine kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond onze freesmachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw freesmachine is ook mogelijk bij ons!

De juiste freesmachine kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze freesmachines. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de freesmachine vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken?
 • Is deze freesmachine krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een freesmachine set?

Freesmachine kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Ik heb interesse om een freesmachine te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een freesmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook onze beschikbaarheden voor onze freesmachines. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze freesmachines? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een freesmachine machine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.