Machines

het hoeven niet steeds bekende namen te zijn om uitstekende prestaties te leveren. 17 jaar ondervinding heeft ons geleerd dat een kwalitatieve machine toch betaalbaar kan zijn en u tot ieders tevredenheid , perfect werk kan afleveren. Naast het brede aanbod van nieuwe machines verkopen wij ook bijpassende onderdelen en accessoires.
u geniet bovenop van een garantietermijn van 2 tot 5 jaar.

Machine online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een machine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw machine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze machines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Machines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Machines. Heb je een machine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw product en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Machines van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie machines zijn: 

Hecht machines 

Einhell machines

Sub categorie

Extra informatie

Machine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een machine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw machine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze tuinmachines, gereedschappen of handgereedschappen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een machine | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de machine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

De juiste machine voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze steensnijders. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
  • Ga je de machine vaak gebruiken?
  • Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken?
  • Is deze machine krachtig genoeg?
  • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
  • Neem ik beter een set?

Machine kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope machine kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer prijsgunstig. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een machine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze machines? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een machine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.