Lijmpistolen

lijmpistool, lijmpistool kopen, online lijmpistool kopen

Lijmpistolen zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen waarbij er hittebestendige materialen aanwezig zijn met poreuze of absorberende ondergronden. U kunt kiezen voor een lijmpistool die hoge temperaturen kan genereren of een lijmpistool voor eerder lage temperaturen, of een combinatie van deze beide. De lage temperatuurinstelling is geschikt voor hobbywerk en de hoge temperatuurinstelling is geschikt voor doe-het-zelfwerk. Het belangrijkste onderscheid wordt gemaakt door de diameter van het lijmpistool en de temperatuur die kan worden ontwikkeld. 

Lijmpistool online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een lijmpistool online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw lijmpistool bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze lijmpistolen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Lijmpistolen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Lijmpistolen. Heb je een lijmpistool bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw lijmpistool en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Tips voor de aankoop van een lijmpistool | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch lijmpistool kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u het lijmpistool gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig voor jouw lijmpistool? Of koop je toch meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Compact lijmpistool 230 V, 10 W

Mini lijmpistool Compact lijmpistool voor licht knutselwerkzaamheden op keramiek, glas, metaal, hout..

€5,99 Excl. BTW: €4,95

Lijmpatronen, 50 pk

Hoogwaardige, transparante EVA lijmpatronen, geschikt voor het verbinden van hout, stof, metaal, gla..

€8,89 Excl. BTW: €7,35
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie

Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een lijmpistool koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw lijmpistool.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell lijmpistolen en Hecht lijmpistolen.
 • Een divers aanbod aan lijmpistolen.
 • Een lijmpistool kopen met garantie
 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond onze lijmpistolen.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw lijmpistool is ook mogelijk bij ons!

Het juiste lijmpistool kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze lijmpistolen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je het lijmpistool vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit lijmpistool gebruiken?
 • Is het lijmpistool die je wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen bij mijn lijmpistool?
 • Neem ik toch niet beter een lijmpistool set?

Goedkoop lijmpistool kopen

Einhell en voor Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse om een lijmpistool te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een lijmpistool, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze lijmpistolen. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze lijmpistolen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een lijmpistool komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.