Lastoestel

lastoestel, lastoestel kopen, lastoestel online kopen, lasmachine, lasmachine kopen, lasapparaat, lasapparaat kopen


Gebruik een lasapparaat om materialen zoals staal, roestvrij staal of aluminium te lassen. Er zijn verschillende soorten lasmachines. Afhankelijk van de uit te voeren taak kunt u kiezen voor elektrode-lasapparatuur, MIG/MAG-lasapparatuur of TIG-lasapparatuur. Elektrode lasmachines gebruiken onze klanten voornamelijk in huishoudens. Deze zijn zeer handig voor beginners en niet professionelen. Het verschil tussen de typen hangt af van het vulmateriaal en of ze wel of geen gasflessen gebruiken. Gebruik voor uw eigen veiligheid zeker ook een lashelm.

Voordelen van een lasapparaat of lastoestel

Een lasapparaat of lastoestel is een essentieel gereedschap voor zowel professionele lassers als doe-het-zelvers. Hier zijn de overtuigende voordelen van het gebruik van een dergelijk apparaat:

Veelzijdigheid in lasmogelijkheden

Een lasapparaat biedt de mogelijkheid om verschillende soorten metalen aan elkaar te verbinden, waardoor het geschikt is voor uiteenlopende laswerkzaamheden, van constructie tot reparaties.

Precieze en duurzame lasverbindingen

Met een goed gekalibreerd lasapparaat kun je nauwkeurige en duurzame lasverbindingen maken. Dit zorgt voor een betrouwbare en stevige constructie.

Efficiëntie en tijdsbesparing

Het gebruik van een lasapparaat versnelt het lasproces aanzienlijk in vergelijking met handmatig lassen. Dit resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen, vooral bij grotere projecten.

Geschikt voor diverse materialen

Een lasapparaat kan worden gebruikt voor verschillende soorten metalen, zoals staal, aluminium en roestvrij staal. Dit vergroot de veelzijdigheid van het apparaat.

Beheersing van de lasparameters

Moderne lasapparaten bieden vaak de mogelijkheid om lasparameters zoals stroomsterkte en spanning aan te passen. Dit maakt het mogelijk om de lasprecisie te optimaliseren voor specifieke toepassingen.

Langdurige investering

Een kwalitatief lasapparaat gaat lang mee en biedt een uitstekende return on investment. Het is een duurzaam gereedschap dat zichzelf op de lange termijn terugverdient.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Moderne lasapparaten zijn ontworpen met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen om de lasser te beschermen tegen mogelijke gevaren, zoals oververhitting en kortsluiting.

Milieuvriendelijker lassen

Sommige geavanceerde lasapparaten zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, wat leidt tot een verminderde ecologische impact.

Al met al is een lasapparaat een onmisbaar gereedschap voor wie met metaal werkt. Het biedt precisie, efficiëntie en duurzame lasverbindingen voor een breed scala aan toepassingen. Ontdek vandaag nog de voordelen van een lasapparaat voor jouw laswerkzaamheden.

Lasapparaten van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie lastoestellen is: 

Hecht lasapparaat 

Lastoestellen online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk lastoestellen online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw lastoestellen bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze lastoestellen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Sub categorie

Vergelijken (0)

Gascartouches C206 Butaan 190 gram

Gascartouches C206 Butaan 190 gram De C206 is een doorpriktank voor de hobby en kampeerbranders...

€2,39 Excl. BTW: €1,98

Hoogwaardig-Menggas turbo90

Spezial-Gas AT 3000. High performance mixed gas 330g..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Soldeerlamp

Elektronische ontsteking, vlamcontrole knop en mondstuk uit hoogwaardig messing. Te gebruiken met st..

€163,74 Excl. BTW: €135,32

Zuurstoffles 1 liter

Zuurstoffles 1 liter Zuurstoffles 105 bar = 105 L. Deze fles is een 1-wegs fles oftewel een wegwerp ..

€24,95 Excl. BTW: €20,62
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Extra informatie

Lastoestellen kopen bij ons

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie lastoestellen. Heb je een lastoestel bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw lastoestel als ook veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ook eens ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Tips voor de aankoop van een lastoestel | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch lastoestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar !

-Hoe vaak zal u de lastoestel gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van het lasapparaat die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van het lasapparaat niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw lasapparaat? Of koop je toch beter meteen een set aan?

Het juiste lasapparaat voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze lastoestellen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je het lastoestel vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit lasapparaat gaan gebruiken?
 • Is dit lasapparaat wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een lastoestel set?

Lasapparaat kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkoop lastoestel kopen

Einhell en vooral Hecht zijn ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw lastoestel?

Wanneer je een lastoestel koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw lastoestel.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell lastoestellen en Hecht lastoestellen.
 • Een divers aanbod aan lastoestellen.
 • Een lasapparaat kopen met garantie
 • We helpen je eveneens bij al jouw technische vragen rond lastoestellen.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw lastoestel is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse in een lasapparaat: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een lasapparaat, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze lastoestellen. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze lastoestellen?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een lastoestel komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.