Lasapparaten MMA

Lasapparaat MMA online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een lasapparaat online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw lasapparaat bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze lasapparaten? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Vergelijken (0)

250 A MMA booglasmachine

Last tot 10 mm staal. De 'Heavy-Duty' bewegende spoeltransformator biedt een staploze spanningsregul..

€179,95 Excl. BTW: €148,72
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie

MMA Lasapparaten kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie lasapparaten. Heb je een lasapparaat bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw lasapparaat en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma.


Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

MMA lasapparaat kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie MMA lasapparaten. Heb je een TIG/MMA bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw product en veel kennis ter zake.


Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een MMA lasapparaat, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze lasapparaten?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een MMA lasapparaat komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.