Kruiwagens

kruiwagen, kruiwagen kopen, kruiwagen online kopen


al onze kruiwagens worden geleverd in krat en zijn gedeeltelijk voor gemonteerd.  Wij kunnen deze startensklaar bij u aanleveren , voor tarief montage  , mail dan naar matthiasverstraete.mv@gmail.com.

Kruiwagen online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een kruiwagen online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw kruiwagen bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze kruiwagens? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact me  ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Kruiwagens kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Kruiwagens. Heb je een kruiwagen bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw kruiwagen en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Vergelijken (0)

Hecht 2636 - mini transporter

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2636 GEMOTORISEERDE KRUIWAGEN" Met de gemotoriseerde kruiwagen Hecht 2..

€1.548,80 Excl. BTW: €1.280,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatieWaarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een kruiwagen koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs voor jouw kruiwagen.
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell kruiwagens en Hecht kruiwagens.
  • Een divers aanbod aan kruiwagens.
  • Een kruiwagen kopen met garantie.
  • We helpen je eveneens graag verder bij technische vragen.
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw kruiwagen is ook mogelijk bij ons!

Goedkope kruiwagens kopen

Einhell en voor Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Graag toch wat meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een kruiwagen, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze kruiwagens. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze kruiwagens? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een kruiwagen komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.