Ontvochtigers en bouwdrogers

ontvochtiger, ontvochtiger kopen, ontvochtiger online kopen, bouwdroger, bouwdroger kopen, bouwdroger online kopen

Toepassing verschillen en gebruik 

Ruikt het huis naar muf, heb je moeite met de ventilatie, zijn je meubels vochtig en zijn er vochtige plekken op de muren en of het behangpapier? De lucht in huis is dan waarschijnlijk te vochtig. U kunt een luchtontvochtiger gebruiken om problemen met vocht op te lossen. De luchtontvochtiger zuigt lucht aan om vuil en stofdeeltjes eruit te filteren, daarna zal de lucht afkoelen en waterdamp condenseert.


Het water kun je opvangen en de ontvochtigde lucht wordt schoon terug in de ruimte geblazen. 

Professionele bouwventilatoren of bouwdrogers zijn nog heel wat krachtiger dan een gewone ventilator en kun je voor meerdere doeleinden gaan gebruiken. Deze bouwdroger kan verschillende functies hebben, zoals bijvoorbeeld ruimtes koelen, verwarmen, stof verwijderen en of drogen. Controleer voordat u een bouwventilator of bouwdroger koopt welke eigenschappen en kenmerken deze heeft. 

Bouwdroger of ontvochtiger online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een bouwdroger of ontvochtiger online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw bouwdroger of ontvochtiger bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze bouwdrogers of ontvochtigers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Bouwdrogers of ontvochtigers kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie ontvochtigers & bouwdrogers. Heb je een ontvochtiger of bouwdroger bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw product en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ook eens ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 


Vergelijken (0)

Dry best 20C Luchtontvochtiger

De Eurom Dry best luchtontvochtiger is een uitstekende machine voor het drogen van lucht. De droger ..

€199,95 Excl. BTW: €165,25

Eurom Air Cleaner 5 in 1 Luchtreiniger

Luchtreiniger incl. 5 Filter: Hepa Filter Actief carbon filter UV licht filter Lonsisator Foto katal..

€79,95 Excl. BTW: €66,07

Eurom luchtontvochtiger

~~Eurom Dry best 10 LuchtOntvochtiger  Een juiste luchtvochtigheid in huis ligt ongeveer rond ..

€149,95 Excl. BTW: €123,93

Güde bouwdroger GBT 50

• Bouwdroger voor gesloten ruimtes in de kelder of bouwplaatsen • Ontvochtigingsprestaties tot 50 L ..

€529,95 Excl. BTW: €437,98
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Extra informatie

Tips voor de aankoop van een bouwdroger | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de bouwmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw bouwdroger?

Wanneer je een steensnijder koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw ontvochtiger of bouwdroger
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
 • Een divers aanbod aan bouwdrogers
 • Een bouwdroger of ontvochtiger kopen met garantie
 • We helpen je bij technische vragen
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw ontvochtiger of bouwdroger is ook mogelijk bij ons!

De juiste bouwdroger voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze bouwdrogers. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de machine vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken?
 • Is deze bouwdroger wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een set?

Bouwdroger kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope bouwdroger of ontvochtiger kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een ontvochtiger, bouwdroger, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze bouwdrogers en ontvochtigers? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com.

Wil je toch liever zelf een bouwdroger of ontvochtiger komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.