Verwarming & airco

Wanneer de wintertijd aanbreekt is het natuurlijk erg koud. Het is dan wel fijn als je huis lekker verwarmd is en dat de temperatuur altijd perfect is. Gelukkig is er genoeg keus uit veel verschillende kachels en radiatoren. Wil je naast de lekkere warmte ook graag wat sfeer in huis? Dan kun je het beste op zoek gaan naar een sfeerhaard. Het geeft warmte en het ziet er ook nog eens erg gezellig uit. 


Als je op zoek bent naar het compleet tegenovergestelde zoals een airco, dan kun je kiezen uit mobiele airco en vaste airconditioning. Een mobiele airco is heel handig aangezien je deze naar alle plekken die je maar wilt kunt verplaatsen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de slang nog naar buiten kan. Je kunt op deze manier verschillende kamers verkoelen en wisselen van kamer samen me de airco. Een vaste airconditioning is niet mobiel. Deze is aan de buitenkant van het huis geïnstalleerd en kan een grotere ruimte verkoelen dan de mobiele airco. Het nadeel is dan weer dat je hem niet kunt verplaatsen. 

Ons gamma aan klimaat beheersing apparatuur is gefocust op betaalbaarheid en kwaliteit. We voeren alleen merken die zichzelf door de jaren heen hebben bewezen. een frisse zomeravond  op terras ? geen nood , hobbycenterdhaese.be heeft voor u de ideale verwarming.

Verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie airco's is: 

Sub categorie

Extra informatie

Airco of verwarming online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk airco of verwarming online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw airco of verwarming bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze verwarmingen of airco's? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact me ons op! We helpen je zeer graag verder!

Verwarming & airco kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Verwarming & airco. Heb je een airco of verwarming bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw airco of verwarming en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Goedkope airco of verwarming kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een airco, verwarming, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband me onze producten zoals onze airco's of verwarmingen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch graag zelf een airco of verwarming komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.