Houtklover

Houtklover, Houtklover kopen, Houtklover online kopen, houtkloofmachine, houtkloofmachine kopen, kloofmachine, kloofmachine kopen, Hecht kloofmachine kopen, houtkliever, houtkliever kopen, Hecht houtkliever kopen, klover, klover kopen, kliever, kliever ko

Houtklovers van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide assortiment meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie houtklovers is: 

Houtkloofmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een houtklover online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw houtklover bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze houtklovers, kloofmachines of houtklievers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Enkele veel gekozen modellen zijn:

Vergelijk de belangrijkste eigenschappen

 • Krachtige motor: Een sterke motor zorgt voor voldoende vermogen om hardhout en grote stammen met gemak te kloven.

 • Kloofkracht: De kloofkracht van de houtklover bepaalt hoe gemakkelijk hij door houtblokken kan snijden. Een hogere kloofkracht is nodig voor hardere houtsoorten en grotere stammen.

 • Snijsnelheid: De snelheid waarmee de houtklover hout kan kloven, bepaalt de efficiëntie en productiviteit van het proces.

 • Verstelbaarheid: De mogelijkheid om de klooflengte en kloofdiameter aan te passen, maakt het mogelijk om verschillende maten houtblokken te produceren voor verschillende toepassingen.

 • Veiligheidsvoorzieningen: Een houtklover moet voorzien zijn van veiligheidsvoorzieningen zoals handbescherming, een noodstopknop en een veiligheidsslot om ongelukken te voorkomen.

 • Mobiel ontwerp: Een draagbaar ontwerp met wielen maakt het gemakkelijk om de houtklover te verplaatsen naar de locatie waar het hout zich bevindt.

 • Gemakkelijk te gebruiken bedieningselementen: Intuïtieve bedieningselementen, zoals een eenvoudig te gebruiken bedieningshendel, maken het kloofproces eenvoudig en gemakkelijk voor de gebruiker.

 • Duurzaamheid: Een stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik.

 • Onderhoudsgemak: Een eenvoudig toegankelijk ontwerp maakt het reinigen, onderhouden en eventueel repareren van de houtklover snel en gemakkelijk.

 • Veelzijdigheid: Sommige houtklovers zijn voorzien van extra functies zoals een omkeerbare motor voor het splijten van hout in beide richtingen, waardoor ze veelzijdiger in gebruik zijn.

Voordelen

 • Snel en efficiënt kloven: Een benzine of elektrische houtklover maakt het proces van houtkloven veel sneller en efficiënter dan handmatig hakken met een bijl.
 • Minder fysieke inspanning: Het gebruik van een houtklover vergt veel minder fysieke inspanning dan traditioneel houtkloven, waardoor het minder belastend is voor je lichaam.
 • Het zware werk vervangen door veiliger werken: Met een houtklover verminder je het risico op ongelukken & zwaar werk in vergelijking met het gebruik van een bijl, omdat je minder vaak zwaar gereedschap hoeft te hanteren.
 • Nauwkeurige kloofdiepte: Je kunt de kloofdiepte aanpassen aan de gewenste afmetingen, wat handig is bij het kloven van hout voor verschillende toepassingen.
 • Geschikt voor diverse houtsoorten: Een houtklover kan verschillende soorten hout, inclusief hardhout, zachthout en zelfs geknoest hout, effectief kloven.
 • Tijdsbesparing: Met een houtklover kun je in korte tijd grote hoeveelheden hout kloven, wat tijd bespaart bij het voorbereiden van brandhout of ander houtwerk.
 • Ideaal voor groot volume houtverwerking: Voor professionals, zoals houtzagers en houtbewerkers, biedt een houtklover een tijds- en arbeidsbesparende oplossing voor grootschalige houtverwerking.
 • Geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik: Of je nu een thuisklusser bent of een professional in de houtbewerking, een houtklover is een waardevol gereedschap.
 • Veelzijdig inzetbaar: Een houtklover kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder het kloven van brandhout, hout voor meubels, tuinhout en meer.
 • Duurzaam en betrouwbare houtklover: Kwalitatieve houtklovers zijn robuust gebouwd en bieden betrouwbare prestaties over een lange levensduur.

Tips voor de aankoop, waar op letten?

 • Wil je een benzine houtkloveraccu houtklover of een elektrische houtklover kopen? Doorgaans zijn benzine kloofmachines de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de houtklovers verbeteren trouwens ook ieder jaar!

 • Hoe vaak zal u de benzine of elektrische houtklover gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar. Voor intensief gebruik hebben we ook professionele kliefmachines zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
 • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de houtkloofmachine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken. Een 8 ton en een 16 ton kun je niet met elkaar vergelijken qua sterkte. De 8 ton houtklover splijt bijvoorbeeld stammen tot 30 cm terwijl de 16 ton tot 45 centimeter kan. Je moet ook rekening houden met het soort hout dat je wil klieven en ook de dikte en de lengte van de houtblokken.
 • Is het gewicht van de kloofmachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?
 • Heb je ook extra accessoires nodig voor mijn houtklover? Of koop je meteen een houtkliever in set aan?

Sub categorie

Vergelijken (0)

Hecht 6060 elektrische houtsplijter 6 ton 220V

Productbeschrijving Hecht 6060 elektrische houtsplijterElektrische houtklover met een maximale ..

€574,75 Excl. BTW: €475,00

Hecht 6070 elektrische houtsplijter 7 ton 220V

Productbeschrijving Hecht 6070 houtsplijter 7 ton Houthakken hoeft niet moeilijk te zijn...&nbs..

€605,00 Excl. BTW: €500,00

Hecht 6110 10 ton houtklover staand model 220V

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 6110 HOUTKLOVER" Houthakken hoeft niet vervelend te zijn... ..

€847,00 Excl. BTW: €700,00

Hecht 6121 houtsplijter - rechtstaand - 12 ton 220V

Productinformatie Hecht 6121 - Houtklover 12 ton in het kortElektrische verticale houtklover. O..

€883,30 Excl. BTW: €730,00

Hecht 6160 elektrische houtsplijter 16 ton 400V

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 6160 ELEKTRISCHE HOUTSPLIJTER met 16 ton druk" Houthakken hoeft n..

€1.197,90 Excl. BTW: €990,00

Hecht 6422 - benzine houtsplijter 22 ton

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 6422 BENZINE HOUTKLOVER" De krachtige Hecht 6422 benzine houtklover me..

€2.238,50 Excl. BTW: €1.850,00

Hecht 6500 elektrische houtklover

Productbeschrijving Hecht 6500 elektrische houtkloverElektrische horizontale houtklover met een..

€344,85 Excl. BTW: €285,00

Hecht 670 Horizontale houtsplijter 2000 Watt

PRODUCTINFORMATIE "7 TON HOUTKLOVER" Met onze 3-delige set bestaande uit de hydr..

€356,95 Excl. BTW: €295,00

Hecht 676 houtsplijter - liggend model

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 676 HOUTKLOVER" De houtklover 676 van Hecht biedt de comfort..

€381,15 Excl. BTW: €315,00

Hecht 6810 elektrische houtkliefmachine 8 Ton 220 Volt

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 6810 POWER houtkliefmachine " De Power houtklover 6810 ..

€641,30 Excl. BTW: €530,00
1 - 10 van 10 (1 pagina's)

Extra informatieDe ideale houtklover kopen voor jouw klus

Bij het selecteren van een benzine of elektrische houtklover is het van belang om goed te kijken naar de eigenschappen en toepassingen van onze kloofmachines. We bieden altijd diverse modellen aan die geschikt zijn voor verschillende gebruikers. Overweeg daarbij het volgende:

 • Hoe frequent zal je de houtklover gebruiken?
 • Voor welke doeleinden zal ik deze houtkloofmachine gebruiken?
 • Is de houtklover die ik wil aanschaffen voldoende krachtig? Het is belangrijk om de juiste houtklover te kiezen in functie van de dikte van je houtblokken.
 • Wordt de batterij meegeleverd bij mijn houtkloofmachine, of zijn er andere accessoires die ik apart moet aanschaffen?
 • Is het wellicht beter om een houtklover set aan te schaffen? Zoals bijvoorbeeld een extra kloofkruis voor het kloven van de houtblokken.

Betrouwbare houtklover met garantie kopen

Hobbycenter D'Haese is een officiële distributeur van hoogwaardige merken zoals Hecht, Lumag, Scheppach en Zipper in de tuinmachinebranche. Wij bieden 2 jaar garantie op elke elektrische of benzine houtklover dat je bij ons aanschaft. Bij ons ben je verzekerd van tuinmachines en gereedschappen van topkwaliteit.

Voordelige houtklover kopen

Met name Einhell en Hecht bieden zeer concurrerende prijzen. Je schaft een nieuwe hoogwaardige houtkloofmachine aan tegen een uiterst scherpe prijs. Daarnaast profiteer je van kortingen bij aanschaf van meerdere houtklovers bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je aanschaft, hoe hoger de korting op je houtkloofmachines!

Belgische bedrijven kunnen bovendien de BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur zonder BTW verstrekken. Als je ervoor kiest om de houtklover in de winkel op te halen, hoef je geen kosten voor verzending te betalen. Ook kun je regelmatig profiteren van kortingscodes. Wil je meer informatie over de huidige codes voor extra korting op een houtkloofmachine? Stuur ons dan gerust een bericht!

Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Bij de aanschaf van een benzine of elektrische houtklover bij Hobbycenter D'Haese geniet je van diverse voordelen. We zetten ze graag voor je op een rij:

 • De beste prijs voor jouw benzine of elektrische houtklover.
 • Betrouwbare merken zoals Lumag en Hecht.
 • Een gevarieerd aanbod aan houtklovers.
 • Een houtklover kopen met garantie en scherp geprijsd.
 • We staan klaar om je te helpen bij technische vragen over onze houtklovers.
 • Ook het aanschaffen van onderdelen of accessoires voor jouw houtklover is mogelijk bij ons!
 • Naast houtklovers bieden wij ook kettingzagen en brandhoutzagen.

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een houtklover, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor ons houtklovers. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze houtklovers?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een houtkliever komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.