Hecht 979 bladblazer 75.6 CC

Hecht 979 bladblazer 75.6 CC Hecht 979 bladblazer 75.6 CC Hecht 979 bladblazer 75.6 CC Hecht 979 bladblazer 75.6 CC video
Hecht 979 bladblazer 75.6 CC

Hecht 979 bladblazer 75.6 CC

Merk:Hecht
Productcode:979
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €453,75

  • Excl. BTW: €375,00


PRODUCTVOORDELEN VAN DE "HECHT 979 BLADBLAZER"

  • 4.2 pk vermogensmotor
  • 75,6 cc cilinderinhoud
  • 1490 m³/u luchtopbrengst
  • comfortabele rugzakriem
  • verstelbare joystickhendel
  • Speciaal luchtfilter
  • 150 cm blaaspijp lengte
  • Gemakkelijk te starten trekstarter

TECHNISCHE GEGEVENS "HECHT 979 BLADBLAZER"

Benzine:Ja
Vermogen:3,1 kW / 4,2 pk
Motor type:Tweetakt eencilinder
Inhoud brandstoftank:2,1 l
Verplaatsing:75,6 cm³
Gewicht:11.5

Uiterst krachtige bladblazer met 2-taktmotor, verplaatsing van 75,6 cm³ en vermogen 4,2 pk.

De snelheid van het motortoerental is 7300 toeren per minuut, in combinatie met een hoge kwaliteit turbine produceert blaasprestatie van 1490m³ lucht / uur. Het werken met deze benzine bladblazer kan wat stof produceren. Daarom is de motor uitgerust met een groot en kwalitatief luchtfilter dat de levensduur aanzienlijk verhoogt. Voor een makkelijke start van de motor is de carburateur uitgerust met een choke en een primer .
 
Hoewel het een krachtige machine is, is het gewicht slechts 11,5 kg, dankzij de combinatie van moderne materialen. Voor het makkelijker maken van het werken  is deze uitgerust met anti-vibratiesysteem, op het steunframe met de riemen opgehangen. Daarom worden de trillingen niet doorgegeven aan de operatoren ; Het vermindert moeheid en rugpijn tijdens langere werking. Het draagframe is uitgerust met zachte ergonomische opvulling op de rug, evenals opgestopte schouderriempjes. Deze riemen zijn instelbaar,  Als de riemen correct zijn aangepast, is het gewicht van het product perfect verspreid en draagt ​​de blower zeer comfortabel.
 
De pijp wordt door de flexibele knie op de machine aangesloten, de blaasrichting kun je controleren via het ergonomisch handvat. De helling van de handgreep naar de pijp is verstelbaar, zodat het op de beste manier kan worden aangepast voor hand en pols; Tijdens langdurig gebruik moet worden gespannen door het handvat in de ongemakkelijke positie te houden. Op de handgreep wordt de bediening van de gordel geplaatst, die een slot heeft. De bediener kan direct een motorsnelheid regelen door op de knop te drukken; Het is ook mogelijk om de constante motorsnelheid aan te passen.
 
De riem van de pijp is ook gebruikt voor het dragen en opslaan. Aan de linker schouderriem is de clip geplaatst, waarop de pijpband kan worden bevestigd; De pijp kan je dus in de juiste positie dragen.
 
De HECHT 979 bladblazer zal zeker in elke tuin zorgen voor een aangename en nuttige hulp, vanwege zijn prestaties en ook modern design. De blazer blaast gemakkelijk bladeren en ander tuinafval, zelfs van de slechte toegankelijke gebieden onder struiken; Dankzij de instelbare snelheid en de blaasaanpassing kan je dit toestel ook gebruiken voor het schoonmaken van wegen en trottoir.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Hecht bladblazer, bladblazer, bladblazer kopen, Hecht 979, Hecht 979 kopen, benzine bladblazer