Hecht 554 SX benzine grasmaaier

Hecht 554 SX benzine grasmaaier

Hecht 554 SX benzine grasmaaier

Merk:Hecht
Productcode:554SX
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
 • €381,15

 • Excl. BTW: €315,00

PRODUCTVOORDELEN VAN DE "HECHT 554 SX BENZINE GRASMAAIER"

 • 5-IN-1-functie: maaien, opvangen, mulchen, zij-uitworp, bladeren en takken versnipperen

 • 53 cm snijbreedte
 • KRACHTPAKKET met 6 PK ECO motor
 • Zuinig in verbruik
 • Gemakkelijke start met automatische choke
 • Trekstarter
 • Centrale 7-voudige hoogteverstelling
 • 3,6 km/u wielaandrijving en kogelgelagerde, geduldige wielen met extra grip
 • 75 liter grasopvangbak
 • Snelle release
 • Ergonomisch stuur
 • EasyClean snelkoppeling
 • Superzachte grip
 • Robuuste stalen behuizing
 • Inclusief mulchkit
 • Modern ontwerp 

TECHNISCHE GEGEVENS "HECHT 554 SX BENZINE GRASMAAIER"

Benzine:Ja
Motor type:Enkele cilinder / 4 takt / OHV
Maximumkoppel:12.2 Nm
Verplaatsing:224 cc
Stroom:4,4 kW / 6,0 PS
Aantal hoogteverstellingen:7e
Maaihoogte:25 - 75 mm
Inhoud opvangmand:75 liter
Aantal versnellingen:1
Aandrijfsnelheid V1:3,6 km/u,
Inhoud brandstoftank:1,2 liter
Wielaandrijving:Ja
Elektrische starter:Nee
Zijuitworp:Ja
Mulchfunctie:Ja
Lengte :1670 mm
Breedte :580 mm
Hoogte :1080 mm

Ook u kunt profiteren van deze bijzondere highlights: 

Gemakkelijke start - De trekkoordstarter en de Easy Start-methode met automatische choke zorgen voor een betrouwbare, gemakkelijke start. 

De wielaandrijving - Duwen tijdens het maaien wordt vergemakkelijkt door de 3,6 km/u wielaandrijving, die voor het manoeuvreren op elk moment kan worden uitgeschakeld. 

75 liter opvangmand - dankzij het extra grote opvangmandvolume van 75 liter bespaart u tijd omdat u lange afstanden kunt afleggen zonder te legen. Met niveau-indicator en grote ventilatiesleuven. 

Quick release - met de quick release op het stuur kan het gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen om ruimte te besparen. 

De meegeleverde mulchkit - Met de meegeleverde mulchkit kunt u het gemaaid gras fijnhakken tot natuurlijke gazonmest. Indien nodig plaatst u deze eenvoudig achter in de uitwerpkoker. 

De zij- uitworp - u kunt kiezen tussen zij- of achteruitworp. Vang het maaisel op in de grasopvangzak van 75 liter of werp het maaisel eenvoudig uit via de zij-uitworp. De zij afvoerklep vergrendelt automatisch. 

EasyClean-snelkoppeling - Het EasyClean-snelkoppelingssysteem van HECHT zorgt voor automatische reiniging van de binnen behuizing en de maaikast.  

De handige centrale hoogteverstelling - De maaihoogte wordt handig ingesteld met slechts één hendel die alle vier de wielen tegelijkertijd verstelt. Kies uit 7 maaihoogtes tussen 25 - 75 mm. 

De praktische handgreep aan de voorkant - Dit helpt bij het transporteren en reinigen. Om de grasmaaier schoon te maken, tilt u hem op aan de handgreep aan de voorkant. Hierdoor maak je de maaier eenvoudig van onderaf schoon. Kantel de maaier niet opzij, anders kan er olie of benzine uitlopen. 

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 554 SX BENZINE GRASMAAIER" 

De nieuwe krachtige HECHT 554 SX benzine grasmaaier met 5-IN-1 functie is ontwikkeld in samenwerking met hooggekwalificeerde technici, hoveniers en landschapsarchitecten, evenals huiseigenaren, om de beste maairesultaten te bereiken. Uitgerust met een bijzonder krachtige eencilinder 4-taktmotor met 12,2 Nm, 224 cc cilinderinhoud en 4,4 kW/6,0 PS, is deze benzinegrasmaaier een echte krachtpatser. Toch is de Eco-motor erg zuinig in verbruik. 

De 5-IN-1 functie maaien - opvangen - mulchen - zij-uitworp - bladeren - takken versnipperen, de maaibreedte van 53 cm en de talrijke technische innovaties zullen u inspireren! Ook u kunt profiteren van deze bijzondere hoogtepunten bij deze grasmachine: 

Dankzij de trekkoordstarter en de Easy Start-methode met automatische choke is een betrouwbare, gemakkelijke start met de HECHT 554 SX gegarandeerd. Ook de 3,6 km/u achterwielaandrijving maakt deel uit van de uitrusting van dit krachtpakket van HECHT. Deze kan je op elk moment uitgeschakelen om te manoeuvreren. De gemerkte aluminium versnellingsbak van GT General Transmissions zorgt ervoor dat de maaier zeer gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs als de wielaandrijving is uitgeschakeld. 

De grote, gepatenteerde wielen met extra grip en het optimale ontwerp van de solide stalen behuizing zorgen ervoor dat u dicht bij de rand zaagt en de beste snijresultaten garandeert, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals struiken, heggen of muren. 

Wil je deze benzine grasmaaier kopen, maar zit je nog met een vraag of bedenking? Laat het ons weten!

????Bel, sms of WhatsApp ons via:
???? Stuur een mailtje naar ⬇️

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Hecht grasmaaier, grasmaaier, maaier, Hecht maaier, benzine grasmaaier, Hecht 554 SX, Hecht 554 SX kopen, grasmachine, Hecht grasmachine, benzine grasmachine