Hecht 5484 SXE 5IN1 benzine grasmaaier

Hecht 5484 SXE 5IN1 benzine grasmaaier video
Hecht 5484 SXE 5IN1 benzine grasmaaier

Hecht 5484 SXE 5IN1 benzine grasmaaier

Merk:Hecht
Productcode:5484SXE5IN1
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
 • €471,90

 • Excl. BTW: €390,00

TECHNISCHE GEGEVENS "HECHT 5484 SXE BENZINE GRASMAAIER"

Benzine:Ja
Motor type:Enkele cilinder/4 takt
Maximaal motorvermogen:3,68 kW / 5,0 pk bij 3600 tpm
Beoordeelde capaciteit:2,4 kW / 3,26 PS standaard SAE J1940
Maximumkoppel:7 Nm bij 2600 tpm
Verplaatsing:135 cm³
max. snijbreedte:46 cm
Aantal hoogteverstellingen:7e
Maaihoogte:25 - 75 mm
Inhoud opvangmand:60 liter
Aantal versnellingen:4e
Aandrijfsnelheid V1:ca. 3,0 km/u
Aandrijfsnelheid V2:ca. 3,5 km/u
Aandrijfsnelheid V3:ca. 4,0 km/u
Aandrijfsnelheid V4:ca. 4,5 km/u
Inhoud brandstoftank:1,2 l
Wielaandrijving:Ja
Gewicht:39,6 kg
Elektrische starter:Ja
Zijuitworp:Ja
Mulchfunctie:Ja
Wieldiameter voorwiel:20 cm
Diameter achterwiel:28 cm

PRODUCTVOORDELEN VAN "HECHT 5484 SXE BENZINE GRASMAAIER"

 • 5-in-1 functie: maaien - opvangen - mulchen - zij-uitworp - bladeren en takken versnipperen
 • Comfortabele elektrische start  met een druk op de knop
 • 4 versnellingen wielaandrijving
 • GT Gernal Transmissions merk versnellingsbakken
 • Mulchkit inbegrepen
 • Handige centrale hoogteverstelling
 • Stalen kast
 • Kogelgelagerde wielen
 • Gepatenteerde wielen met een speciaal patroon
 • Ergoholm, verstelbaar
 • Softgrip op de duwbeugel en bekerhouder
 • Gemakkelijk te manoeuvreren dankzij? grote achterwielen
 • Handgreep aan de voorkant voor eenvoudige reiniging
 • 46 cm snijbreedte
 • 60 liter grasopvangbak met praktische niveau-indicator
 • Krachtig en betrouwbaar


De hoogtepunten zijn: 

De elektrische start - Dit garandeert een gemakkelijke, comfortabele en betrouwbare start van de motor met een druk op de knop. 

De 4-speed wielaandrijving - Deze is in te stellen op vier verschillende snelheden, van ca. 3,0 - 4,5 km/u. Het kan op elk moment worden uitgeschakeld om te manoeuvreren. 

60 liter opvangmand - dankzij het grote opvangmandvolume van 60 liter bespaart u tijd omdat u lange afstanden kunt afleggen zonder te legen. Met praktische niveau-indicator. 

De handige centrale hoogteverstelling - de maaihoogte wordt handig ingesteld met slechts één hendel die alle vier de wielen tegelijkertijd verstelt. Kies uit 7 verschillende maaihoogtes tussen 25-75 mm. 

De praktische handgreep aan de voorkant - dit helpt bij het transporteren en reinigen. Voor het reinigen tilt u de voorkant van de grasmaaier op met de handgreep zodat u de grasmaaier eenvoudig van onderaf kunt reinigen. Gelieve niet de maaier kantelennaar een kant, anders olie of benzine kan lekken. 

De meegeleverde mulchkit - Met de meegeleverde mulchkit kunt u het gemaaid gras fijnhakken tot natuurlijke gazonmest. Indien nodig plaatst u deze eenvoudig achter in de uitwerpkoker. 

De zij- uitworp - u kunt kiezen tussen zij- of achteruitworp. Vang het maaisel op in de opvangbak van 60 liter of werp het maaisel eenvoudig uit via de zij-uitworp.

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5484 SXE BENZINE GRASMAAIER" 

De 5484 SXE van het merk Hecht is een krachtige en hoogwaardige benzine grasmaaier met 4-speed wielaandrijving, elektrische start en 5-in-1 functie: maaien - opvangen - mulchen - zij-uitworp - bladeren en takken versnipperen. Met een maaibreedte van 46 cm wordt het werken in de tuin een waar genoegen! 

Gemakkelijk starten met een druk op de knop met de handige elektrische start, handige bediening, eenvoudige bediening en onderhoud maken deze benzinegrasmaaier met achterwielaandrijving tot een populair tuinhulpmiddel. Je kunt bij deze grasmachine vier verschillende snelheden selecteren. De wielaandrijving kan je op elk moment uitschakelen om te manoeuvreren. Dankzij de merkversnellingsbak van GT General Transmissions kan je de maaier zeer gemakkelijk manoeuvreren, zelfs als de wielaandrijving is uitgeschakeld. De zeer goede kwaliteit van de versnellingsbak garandeert een lange levensduur. Met uitstekende rijeigenschappen dankzij de wielaandrijving, de soepel lopende versnellingsbak en de gepatenteerde wielen met kogellagers voor extra grip van de HECHT 5484 SXE grasmaaier is het maaien van het gazon geen klus meer, maar eindelijk een waar genoegen! 

De HECHT 5484 SXE benzine grasmaaier is geschikt voor oppervlakten tot 1200 m². Er werd een krachtige eencilinder 4-taktmotor met 7,0 Nm, 135 cc cilinderinhoud en 2,4 kW/3,26 pk geïnstalleerd. 

Het optimale ontwerp van de solide stalen behuizing stelt u in staat om dicht bij de rand te knippen en garandeert de beste snijresultaten, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals struiken, heggen of muren. Het robuuste metalen mes met twee kleine vleugels die de zuigkracht tijdens het maaien verhogen, de HECHT 5484 SXE benzine grasmaaier, zorgt voor een optimale opname van het gras. 

De grote grasopvangmand met een inhoud van 60 liter is eenvoudig en goed toegankelijk te bevestigen. Dankzij het grote opvangmandvolume bespaart u tijd omdat u lange afstanden kunt afleggen zonder te legen.  

Mulchen is een zeer duurzame vorm van gazonbemesting. Om dit te doen, verwijdert u eenvoudig de grasopvangmand en plaatst u de meegeleverde mulchkit in de achterkant van de afvoertrechter. Bij het mulchen hak je de grassprieten in verschillende stappen fijn. Het gemaaide, gemoute gazon is de beste manier om waardevolle voedingsstoffen terug te brengen in de bodem. 

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Hecht grasmaaier, grasmaaier, maaier, Hecht maaier, benzine grasmaaier, Hecht 5484 SXE, Hecht 5484 SXE kopen, grasmachine, Hecht grasmachine, benzine grasmachine