Hecht 4500 drukspuit 5 liter

Hecht 4500 drukspuit 5 liter Hecht 4500 drukspuit 5 liter Hecht 4500 drukspuit 5 liter Hecht 4500 drukspuit 5 liter Hecht 4500 drukspuit 5 liter Hecht 4500 drukspuit 5 liter Hecht 4500 drukspuit 5 liter Hecht 4500 drukspuit 5 liter Hecht 4500 drukspuit 5 liter
Hecht 4500 drukspuit 5 liter

Hecht 4500 drukspuit 5 liter

Merk:Hecht
Productcode:4500 / 8594061742341
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
 • €18,15

 • Excl. BTW: €15,00

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 4500 DRUKSPUIT" 

De 5 liter Hecht 4500 drukspuit is perfect geschikt voor het aanbrengen van vloeibare meststoffen, pesticiden of in de handel verkrijgbare reinigingsmiddelen. Daarom is deze sproeier ook ideaal voor reinigings- of desinfectiewerkzaamheden. 

De drukspuit is eenvoudig in gebruik, veelzijdig inzetbaar en levert uitstekende diensten in huis en tuin! 

De drukspuit van stabiele, druk vaste kunststof is ontworpen voor maximaal 3 bar en is voorzien van een overdrukventiel. Zo nodig verlicht dit snel de veiligheidsdruk. De wijzermanometer geeft altijd de actuele druk weer en kan worden geregeld met het ontluchtingsventiel. 

Op de niveau-indicator zie je in één oogopslag hoeveel vloeistof er in de container zit zonder de container te openen. Zo heeft u altijd inzicht in de vulhoeveelheid. De brede basis zorgt voor een veilige stand, zelfs op oneffen oppervlakken en maakt tegelijkertijd het pompen gemakkelijker. 

De lans en de schuine sproeikop van messing zijn traploos instelbaar van sproeinevel tot volle straal en zorgen zo voor een blijvend schoon sproeibeeld. 

De verstelbare schouderriem zorgt voor comfortabel gebruik. De brede, stabiele handgreep maakt het pompen gemakkelijker. 

 
Belangrijk! Als de sproeier is gevuld met irriterende ingrediënten zoals pesticiden of agressieve reinigingsmiddelen, is het raadzaam om bij gebruik een veiligheidsbril en een gezichtsmasker te dragen. Dit voorkomt dat irriterende stoffen de slijmvliezen bereiken of ingeademd worden. Niet geschikt voor bijtende en zure sprays. 

Productbeschrijving Hecht 4500 tuinsproeier 5 liter

De Hecht tuinsproeier van 5 liter heeft een ergonomische handgreep en ligt perfect in de hand. De sproeimond is verstelbaar van volle straal tot fijne sproeinevel. Zijn grote vulopening maakt het makkelijk om te vullen onder de waterkraan.

Dankzij de filter in de aanzuigbuis is de sproeimond beschermd tegen verstopping. Deze drukspuit 5 liter is een plantenspuit voor het comfortabel spuiten van grotere hoeveelheden vloeistoffen. Ideaal voor de verzorging van planten in grote tuinen, van fruitbomen en druiven. Door zijn ergonomische vormgeving en draagriem  heb je een optimaal draagcomfort. Het gebruikscomfort is nog verbeterd door de handige draaggreep en  de grote vulopening met reinigingszeef  De Hecht drukspuit 5 liter is geschikt voor rechts- en linkshandigen.

TECHNISCHE GEGEVENS "HECHT 4500 DRUKSPUIT"

Werkdruk:3 bar
Gewicht:1,4 kg
Volume:5 liter

PRODUCTVOORDELEN VAN "HECHT 4500 DRUKSPUIT"

 • Met niveau-indicator en veiligheidsoverdrukventiel
 • Voor het aanbrengen van meststoffen, pesticiden, reinigingsmiddelen of desinfectiemiddelen
 • Grote vulopening voor eenvoudig vullen van de container
 • 5 liter container van stevig kunststof
 • Brede stabiele handgreep voor eenvoudig pompen voor drukopbouw
 • Messing sproeibuis en mondstuk
 • Verstelbare schouderbanden voor comfortabel dragen 
 • Wil je deze drukspuit kopen, maar zit je nog met een vraag of bedenking? Laat het ons weten!

  ????Bel, sms of WhatsApp ons via:
  ???? Stuur een mailtje naar ⬇️

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Hecht drukspuit, drukspuit, Hecht 4500, drukspuit kopen