Hecht 3907 Mobiele Airco 7000 BTU

Hecht 3907 Mobiele Airco 7000 BTU

Hecht 3907 Mobiele Airco 7000 BTU

Merk:Hecht
Productcode:3907
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €326,70

  • Excl. BTW: €270,00

Extreem krachtig, terwijl het erg rustig en zuinig is de mobiele airco HECHT 3907. Moderne technologie spel geld Ook in de energie-efficiëntieklasse A weer. Op deze manier u niet alleen de bescherming van het milieu, maar ook uw portemonnee en je kunt behandelen uzelf op goedkope koeling in de zomer. 

De HECHT-airconditioner gebruikt het koudemiddel R290, dat veel milieuvriendelijker is dan traditionele koudemiddelen. 

Een stabiele raamafdichtingsset is bij de levering inbegrepen. Met de set sluit je eenvoudig je ramen af zodat er geen warme lucht meer in de kamer kan komen. Dit verhoogt de efficiëntie van het airconditioningsysteem aanzienlijk.  

Installatie is heel eenvoudig. De afdichting wordt eenvoudig aan de blindgeleider bevestigd. De kunststof panelen, die in elkaar schuiven en eenvoudig met kleine schroeven te bevestigen zijn, maken het afdichten van ramen met een breedte van 62 - 173,5 cm mogelijk. De uitlaatslang zit stevig vast in de opening van de afdichting. 

De drie hoofdfuncties van het HECHT 3907 airconditioningsysteem, evenals temperatuur, timer, slaapmodus, ventilatieniveaus en mate van ontvochtiging, kunnen eenvoudig worden bediend via het grote bedieningspaneel met LED-display. De begrijpelijke en overzichtelijke symbolen zorgen voor een eenvoudige en comfortabele bediening.  

HECHT levert u ook een praktische afstandsbediening, waarmee u hem ook op afstand gemakkelijk kunt bedienen. Zo blijf je lekker ontspannen en bijvoorbeeld verder genieten van je favoriete serie! 

De grote "mobiele" pluspunten van de HECHT airconditioner zijn de vier licht lopende wielen en praktische verzonken handgrepen. De airco is namelijk eenvoudig te verplaatsen en naar wens overal in de slaapkamer, woonkamer of kantoor te plaatsen. De enige vereiste is een raam of balkondeur in de directe omgeving waardoor de luchtafvoerslang naar buiten kan worden geleid. 

Houd ook op warme zomerdagen en -nachten het hoofd koel en zorg voor een comfortabele woon- en slaapomgeving! Of het nu voor huis, appartement, kantoor of caravan is - het HECHT 3907 3IN1 airconditioningsysteem is altijd de juiste beslissing!&

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3907 AIRCONDITIONING SYSTEEM" 

Onze zomers worden warmer en warmer en de hitte in de warme maanden van het jaar geeft ons steeds meer problemen. 

De 3-IN-1 airconditioner van HECHT met een vermogen van 2 kW (7000 BTU) de perfecte oplossing voor jou! De HECHT 3907 airconditioningsysteem koelt snel, efficiënt en kosteneffectief middelgrote tot grote woonruimte op de gewenste temperatuur en zorgt voor een prettige woon- en slaapgedeelte klimaat 

Uitgerust met 3IN1-functie koelen - ventileren - ontvochtigen:

1. De krachtige koeling met 7000 BTU koelcapaciteit stelt de mobiele HECHT airconditioner in staat om snel en efficiënt te koelen tot 16°C in middelgrote tot grote ruimtes.


2. De ontvochtigingsfunctie gaat de mogelijkheid van schimmelgroei tegen als uw kamers te vochtig zijn. In de ontvochtigingsmodus wordt het gecondenseerde vocht opgevangen in de antibacteriële opslagcontainer. Ook perfect voor het drogen van kleding.


3. De ventilatorfunctie met 2 niveaus zorgt voor een goede luchtcirculatie en dus voor een optimale verdeling van de temperatuur. 

Wil je deze mobiele airco kopen, maar zit je nog met een vraag of bedenking? Laat het ons weten!


????Bel, sms of WhatsApp ons via:
???? Stuur een mailtje naar ⬇️Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Hecht Mobiele Airco, mobiele airco, Hecht 3907, mobiele airco kopen, airco kopen