Grondboor

grondboor, grondboor kopen, grondboor online kopen, grondboormachine, grondboormachine kopen

Met een grondboor of ook wel palenboor genoemd, kunt u snel en eenvoudig een diep gat in de grond boren als je 1 of meerdere vierkante palen wilt plaatsen of voor een drainage. U hebt de keuze tussen een benzine grondboor of een handmatige grondboor. Handboren zijn verkrijgbaar in meerdere maten voor het boren van diepere uitgravingen. 

Benzine grondboor online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een grondboor online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres, wij bieden professionele kwaliteit! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw grondboor bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze grondboren? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Voordelen

 • Efficiënte boren & gaten maken in de grond: Een benzine grondboor maakt het proces van grondboringen snel en efficiënt, wat essentieel is voor uiteenlopende toepassingen.
 • Tijdsbesparing: Dankzij de kracht en precisie van een grondboor kun je in korte tijd diepe en nauwkeurige gaten boren, wat tijdsbesparend is in vergelijking met handmatig graven.
 • Veelzijdigheid: Grondboormachines zijn geschikt voor verschillende bodemtypes en kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende projecten, zoals het plaatsen van vierkante palen, hekken, bomen en meer.
 • Minimale fysieke inspanning: het gebruik van een grondboor vereist veel minder fysieke inspanning dan handmatig graven, wat bijdraagt aan de veiligheid en het verminderen van vermoeidheid.
 • Nauwkeurige diepte controle: met een grondboor kun je nauwkeurig de gewenste diepte van het gat bepalen, wat belangrijk is bij bijvoorbeeld het plaatsen van schuttingpalen.
 • Uniforme gaten & eenvoudig gaten boren: grondboormachines produceren over het algemeen gelijkmatige en consistente gaten, wat bijdraagt aan een nette en professionele uitstraling van het project.
 • Grondboren geschikt voor professioneel gebruik: Grondboormachines zijn essentieel gereedschap voor aannemers, landschapsarchitecten en professionals die regelmatig met boringen in de grond uitvoeren.
 • Minder verstoring van de grond: In vergelijking met traditionele graafmethoden veroorzaakt het gebruik van een grondboor minder verstoring aan de grond en omgeving.
 • Kosteneffectief: hoewel de initiële investering in een grondboor wat hoger kan zijn, leidt het tot besparingen op arbeidsuren en versnelt het de voortgang van projecten.

Grondboren van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie Grondboren zijn: 

Tips voor de aankoop van een grondboor | waar op letten?

-Wil je een benzine grondboor, accu grondboor of een elektrische grondboor kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de grondboormachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de grondboormachine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de grondboormachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw grondboor? Of koop je meteen een set aan?

Sub categorie

Vergelijken (0)

Grondboormachine 52cc + 3 boren

De ultieme boormachine en graafmachine met verbazingwekkende innovatie in elektrisch gereedschap voo..

€229,95 Excl. BTW: €190,04

Hecht 52 grondboormachine BENZINE 2.4 PK + grondboor 150 mm

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 52 grondboormachine" De Hecht grondboor 52 is een profe..

€199,65 Excl. BTW: €165,00

Scheppach EB1700 Pro Pack Benzine grondboormachine + boren

Benzine grondboormachine geschikt voor zware klussen. De EB1700 van Scheppach kan gebruikt worden vo..

€279,95 Excl. BTW: €231,36

Verlengstuk grondboor 60cm

  verlengstuk grondboor 60cm passend op elk type grondboor  ..

€19,95 Excl. BTW: €16,49
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Extra informatie

Grondboormachine kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een grondboor koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw grondboormachine.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell grondboren en Hecht grondboren.
 • Een divers aanbod aan grondboren.
 • Grondboren met garantie kopen.
 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond onze grondboormachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw grondboor is ook mogelijk bij ons!

De juiste grondboormachine kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze grondboren. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de grondboor vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze grondboormachine gaan gebruiken?
 • Is de grondboor die je wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Neem ik toch beter een grondboor set?
 • Op welke diepte dien je te boren?

Grondboor kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuingereedschap met hoogwaardige kwaliteit.

Grondboren kopen bij ons

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Grondboren. Heb je een grondboor bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw grondboor en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ook eens ons volledige gamma aan grondboormachines. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Goedkope grondboren kopen

Einhell en vooral Hecht zijn ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe machine met hoogwaardige kwaliteit aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse om een grondboor te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een grondboor, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze grondboren. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze grondboren?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een grondboor komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.